Soluții de dezvoltare pentru afaceri

2 cadouri EXCELente

By on 11 December 2013 in Training
Cum se apropie sărbătorile, atenția noastră se concentrează tot mai mult înspre cadouri. Vă oferim și noi 2 cadouri care să vă ajute să stăpâniți mai bine acel program cu linii, coloane, formule și grafice pe care îl intitulam Excel.
Cadoul numărul 1: www.excelninja.ro
Anunțăm oficial lansarea www.excelninja.ro, un blog pentru toți cei care vor să devină mai buni în Excel. Sperăm că acest blog vă va ajuta să deveniți acei Ninja la care colegii si managerii apelează atunci cand au nevoie de sfaturi în materie de Excel. Daca vreți să vă anunțăm cand postăm chestii noi, nu uitați să vă abonați la newsletter.
Cadoul numărul 2: Curs e-learning de analiza datelor în Excel în limba Engleză
Deși nouă ne plac cursurile clasice în sala de training, suntem conștienți că au și limitări. De multe ori nu avem posibilitatea de a ne rupe de activitatea zilnică pentru timp îndelungat pentru un curs formal în care să învățăm ceva nou. Cum suntem deschisi și la alte modalități de învățare, în ultimele săptămâni am finalizat un curs de Excel concentrat pe analiza datelor, de tip e-learning. E un curs pe care îl puteți parcurge în propriul ritm atunci când aveți 30 minute libere și acces la internet.
Dacă vă interesează să vedeti cum e domne’ cu pivot table-urile, graficele, validările, formatările condiționale, subtotalurile alea atunci merită să aruncați o privire peste acest curs. Fiindcă ne cunoaștem, vă oferim un discount de 21% pentru acest curs folosind acest link.
Cursul este în limba engleză, nu l-am dezvoltat doar pentru piața din România. Este vorba totuși despre o engleză destul de romanească, ușor de înțeles.
Vă doresc să vă bucurați de sărbători de iarnă EXCELente.
Radu Popa

Despre autor

Despre autor: Radu este consultant resurse umane în cadrul biroului din Oradea. Este specializat în recrutare și training, cu experiență atât în multinaționale cât și în companii românești. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2013. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus