Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: Creionăm împreună cu tine soluția de finanțare (41)

By on 23 November 2015 in Credite IMM

Finanțarea de tip credit reprezintă un pas firesc pe parcursul vieții unei afaceri, fie că se aplică la debutul acesteia, în momente dificile sau pentru dezvoltarea/diversificarea activității. În momentul în care soliciți un credit de la ROMCOM ai siguranța că vei primi cea mai bună soluție de finanțare, adaptată la specificul activității tale.

plan de afaceri

Creionarea acestei soluții este exclusiv rezultat discuțiilor față în față cu tine, care acoperă cel puțin următoarele aspecte:

1. Cererea de finanțare

Arată gradul de cunoaștere al afacerii, imaginea de ansamblu a acesteia și implicarea ta. Pe baza acestui document se stabilesc detaliile stringente ale finanțării, astfel că analiza și întocmirea cererii de finanțare trebuie tratate cu atenție.

2. Produsul potrivit pentru tine

Ofeta de finanțare ROMCOM cuprinde 4 produse de creditare foarte ușor adaptabile la orice tip de activitate:

  • Creditul Standard – pretabil la investiții pe termen mediu privind achiziția de instalații, echipamente și mașini noi și second-hand , construcții, achiziții terenuri intravilane și agricole etc.
  • Creditul Flexibil – funcționeaza asemenea unei linii de credit și asigură capitalul de lucru sau fondul de marfă al afacerii tale ;
  • Creditul Fără Rate – potrivit activităților sezoniere, acest produs finanțeaza ciclurile de producție cu decalaje de timp (de exemplu AGRICULTURA);
  • Creditul PUNTE – asigură cofinanțarea în cazul în care ai optat pentru un proiect cu finanțare nerambursabilă;

3. Plan de rambursare a creditului adaptat afacerii tale

Stabilim împreună cu tine scadențarul de rambursare, în funcție de capacitatea activității tale, astfel încât creditul să contribuie la creșterea și dezvoltarea afacerii tale.

Am reușit până acum să creionăm soluții de finanțare pentru peste 2000 de afaceri mici și mijlocii așa că te invităm să beneficiezi de expertiza și experiența noastră pentru a găsi calea optimă către dezvoltarea afacerii tale.

Vino să discutăm

Dacă vrei sa afli mai multe despre noi, te rugăm să ne contactezi și te așteptăm la sediul Romcom pe str. Gh. Doja, Nr. 49A, Oradea.

Tags:

Ionut Craciun

Despre autor

Despre autor: Ionuț este consultant credite în cadrul IFN ROMCOM SA, absolvent al Universitații din Oradea, Facultatea de Științe Economice, specializarea Finanțe-Bănci și masterand în Administrarea Afacerilor în cadrul aceleiași instituții. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2013. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus