Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Credite pentru investiţii în agricultură –„prezente” la AGRARIA

By on 30 April 2012 in Credite IMM

De 21 de ani ROMCOM îi sprijină pe micii întreprinzători din Transilvania, o pondere considerabilă dintre aceştia fiind antreprenori din agricultură. Pentru a răspunde nevoilor diverse ale fermierilor, recent am încheiat un nou parteneriat cu Sere Transilvania, unul din cei mai mari producători de sere şi solarii „la cheie”, din Transilvania şi din ţară, ca cifră de afaceri şi proiecte implementate. Primul eveniment la care vom participa împreună este Târgul AGRARIA, ediţia 18, care va avea loc între 2 – 6 mai 2012, la Expo Transilvania, Cluj-Napoca.

 

La AGRARIA vom veni în întâmpinarea întreprinzătorilor din agricultură cu o ofertă de credite adaptată nevoilor acestora. Un prim avantaj al acestor credite este faptul că nu necesită nici un avans, şi pentru a diminua costurile creditelor pentru fermieri nu percepem nici comisioane de administrare, de risc sau alte comisioane lunare, percepute în mod normal de bănci. De asemenea, evaluăm garanţiile gratuit, pentru a reduce şi costurile cu pregătirea dosarului de credit.

Ţinând cont de fluctuațiile în încasări, specifice agriculturii stabilim împreună cu fiecare întreprinzător ritmul de rambursare a creditului, existând posibilitatea de a plăti ratele în perioadele de vânzare a producţiei.

În agricultură o săptămână (uneori chiar şi o zi) poate influenţa producţia pentru un an întreg. Tocmai de aceea punem accent pe rapiditate în analiza creditului şi dăm răspuns într-o săptămână de la depunerea dosarului de credit.

Am observat că în mod frecvent fermierii au acces îngreunat la credite, fie datorită faptului că nu au suficientă „vechime în afaceri”, fie datorită cifrei de afaceri insuficiente, ori altor riscuri. Creditele pe care le oferim la ROMCOM sunt şi pentru afacerile nou înfiinţate, încă din prima zi de activitate.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe informaţii; dacă doriţi să începeţi o nouă afacere în agricultură sau doriţi să vă dezvoltaţi afacerea pe care o aveţi, sau să găsiţi oportunităţi noi, mă puteţi contacta la tel. 0740.015-039, 0259.479-793, email  teodora.chifor@romcom.ro, Teodora CHIFOR.

ROMCOM

Despre autor

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus