Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Creditul Flexibil – un nou produs de finanțare oferit de ROMCOM

By on 28 January 2013 in Credite IMM

Venind în întâmpinarea numeroaselor solicitări primite din partea întreprinzătorilor pentru un produs care să răspundă nevoilor lor de finanţare pe termen scurt, am decis să începem anul 2013 cu lansarea unui produs de creditare de tipul liniei de credit. Acesta se adresează tuturor agenţilor economici care urmăresc să-şi menţină sau să-şi dezvolte activitatea şi au nevoie de un capital pe termen scurt.

Indiferent dacă deţineţi o unitate de producţie şi aveţi nevoie de capital pentru achiziţionarea materiei prime necesare în procesul de producţie, dacă derulaţi o activitate comercială şi aveţi nevoie de capital pentru completarea ori mărirea stocului de marfă, dacă sunteţi nevoit să găsiţi o soluţie de finanţare pentru perioada scursă între momentul plăţii furnizorilor şi încasarea facturilor de la clienţi, sau dacă pur şi simplu doriţi să vă asiguraţi o resursă-tampon pentru situaţii neprevăzute, vă invităm să luaţi în considerare creditul flexibil oferit de ROMCOM.

Finanţarea se acordă pe o perioadă de 12 luni, cu posibilitatea înnoirii la finalul acestei perioade, în condiţiile impuse de ROMCOM. Pe durata derulării finanţării, aveţi posibilitatea să faceţi trageri şi rambursări repetate în limita plafonului aprobat, plătind dobândă numai pentru sumele utilizate. Garanţiile acceptate de ROMCOM sunt bunuri imobile sau autovehicule, cu condiţia ca valorile acestora să fie suficient de mari, iar bunurile să fie asigurate pe toată durata finanţării.

Care sunt AVANTAJELE acestui produs de creditare?

În primul rând este vorba de flexibilitate. Folosiţi banii doar atunci când aveţi nevoie, în rest ei fiind la dispoziţia dumneavoastră şi putând fi traşi doar în baza completării unei cereri simple. Puteţi rambursa şi retrage sume de un număr nelimitat de ori, în limita plafonului aprobat.

Mai mult, cu ocazia lansării am decis să NU VĂ PERCEPEM COMISIOANE PENTRU SUMELE NEUTILIZATE, ceea ce înseamnă că plătiţi dobândă doar pe partea utilizată din plafonul aprobat. Astfel, vă puteţi reduce costurile la minim rambursând din plafon şi având siguranţa totodată că la nevoie, puteţi dispune din nou de sumele respective.

În fine, trebuie să menţionăm şi comoditatea în utilizarea acestui produs. Tragerile din plafon se fac în baza unei cereri simple care poate fi trimisă spre ROMCOM, la nevoie, chiar şi prin fax sau email. Mai mult, înnoirea creditului la finalul perioadei se face doar în baza unei analize şi în urma semnării unui act adiţional, fără a presupune drumuri inutile.

Dacă sunteţi interesat de o astfel de formă de finanţare, vă invităm să ne contactaţi telefonic la numărul de telefon 0259-479.793 sau prin email: office@romcom.ro, sau ne găsiţi la noul nostru sediu de pe str. Gh. Doja nr. 49A, Oradea.

Spor în lucruri bune!

Dorin Pantea

Despre autor

Despre autor: Dorin este consultant credite şi responsabil pentru promovarea creditelor ROMCOM prin intermediul birourilor ROMCOM din ţară. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2007. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus