Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Fonduri nerambursabile pentru Centrul de Afaceri ROMCOM

By on 14 December 2010 in Finanțări nerambursabile

ROMCOM INVEST a semnat în luna noiembrie un contract de finanţare pentru investiţia în Centrul de Afaceri ROMCOM – structură de sprijinire a afacerilor mici şi mijlocii şi a iniţiativelor antreprenoriale din judeţul Bihor. Valoarea totală a proiectului este de 6.622.455,02 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 3.136.111,30 lei.

Pentru co-finanţarea acestui proiect cu fonduri nerambursabile, ROMCOM INVEST a depus o cerere de finanţare prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local, Domeniul de intervenţie 4.1 – Dezvoltarea durabilă a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanţă regională şi locală.

Obiectivul principal vizat prin investiţia în Centrul de Afaceri ROMCOM este sprijinirea afacerilor mici şi mijlocii şi iniţiativele antreprenoriale din judeţul Bihor printr-un pachet de servicii integrat, oferit de un grup de furnizori profesionali de servicii adunaţi “sub acelaşi acoperiş”. Serviciile vor include consultanţă de afaceri, finanţare, training, consultanţă fiscală şi legală, contabilitate, proiectare şi arhitectură. De asemenea, prin proiect se vor crea cel puţin 30 de locuri de muncă permanente în cadrul afacerilor găzduite în Centrul de Afaceri ROMCOM.

Proiectul se implementează în Municipiul Oradea, Str. Gh. Doja, nr. 49/A, Judetul Bihor pe o durată de 24 luni.

Daniel Pop

Despre autor

Despre autor: Dani este managerul programului de consultanţă în fonduri europene, şi este specializat în proiecte complexe. Înainte de a se alătura echipei ROMCOM, Dani a fost directorul unei companii din industria alimentară din Bistriţa Năsăud. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus