Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Încă 20 de tineri fermieri primesc finanţare nerambursabilă cu ajutorul ROMCOM

By on 26 April 2010 in Finanțări nerambursabile

În urmă cu câteva zile s-a publicat raportul de selecţie pentru Sesiunea nr. 3/septembrie-noiembrie 2009 din cadrul Măsurii 112 – Instalarea tinerilor fermieri.

20 proiecte de investiţii elaborate de ROMCOM având o valoare cumulată de peste 450.000 Euro au fost selectate pentru finanţare în cadrul acestei sesiuni. Proiectele vizează achiziţia de utilaje şi echipamente pentru ferme vegetale şi animale conduse de tineri fermieri, iar valoarea finanţării pentru acest tip de proiecte a fost de până la 25.000 Euro.

Suma totală alocată pentru sesiune a fost de 55 mil Euro, şi din totalul de 2.702 proiecte depuse au fost selectate pentru finanţare 2290 de proiecte, cu o valoare totală de 48.7 mil Euro. Lista integrală a proiectelor selectate pentru finanţare în cadrul acestei măsuri este diponibilă aici.

Conform calendarului indicativ propus pentru sesiunile de depunere aferente anului 2010, în acest an se vor organiza două sesiuni de depunere de proiecte pentru Măsura 112, una în luna iunie şi una în luna septembrie, bugetul total disponibil fiind de 100 milioane Euro.

Pentru mai multe detalii despre despre cum poţi obţine finanţare nerambursabilă prin Măsura 112, completează formularul de contact.

Andrei Bondar

Despre autor

Despre autor: Andrei a ieşit de pe băncile facultăţii hotărât să aibă o afacere proprie în domeniul zootehnic, împreună cu tatăl său. Acum continuă să se implice în afacerea de familie, şi oferă consultanţă altor fermieri cu privire la oportunităţile de finanţare de la Uniunea Europeană. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus