Soluții de dezvoltare pentru afaceri

UPDATE: Un nou ghid consultativ pentru POR 2.1.A – Microîntreprinderi

By on 24 February 2016 in Finanțări nerambursabile

După ce ghidul inițial publicat spre consultare publică a fost prezentat acum 7 luni, AMPOR a publicat ieri o nouă variantă consultativă a ghidului solicitantului pentru această, mult așteptată linie de finanțare.

POR 2.1.A - microintreprinderi

În consultare publică pana in 1 Martie

Noul ghid, ce va fi în consultare publică până la 1 Martie (teoretic), are o formă mai suplă, clarifică unele aspecte, dar aduce și modificări esențiale în special în partea de evaluare tehnică și financiară a proiectelor.

În acest sens, se propune punctarea proiectelor prin care se crează noi locuri de muncă, a proiectelor care vor duce la o crește a cifrei de afaceri, a proiectelor pentru care beneficiarul va asigura o cofinanțare, etc.

De asemenea se propune o diminuare a importanței unor criterii de evaluare precum domeniile prioritare sau concentrarea strategică a investițiilor.

Relansează competiția

Astfel, prin această nouă grilă de evaluare, practic se relansează competiția proiectelor, dând șanse suplimentare proiectelor din mai multe domenii.

Haideți să discutăm

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe detalii despre modificările operate în noua versiune consultativă a ghidului solicitantului, pentru informații generale despre acest program de finanțare sau pentru informații despre alte programe de finanțare.

Tags:

Cristi Jugariu

Despre autor

Despre autor: Economist de formare, absolvent al Facultăţii de Management de la Universitatea Emanuel din Oradea, după o experiență de 8 ani în managementul producției în industria alimentară Cristi s-a alăturat echipei ROMCOM în anul 2010. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus