Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Raport de selecţie pe FEADR 312: ROMCOM deține o cotă de piaţă de 10% din proiectele selectate pentru finanțare

By on 31 January 2011 in Finanțări nerambursabile

APDRP a publicat vineri lista proiectelor selectate pentru finanţare pe Măsura 312 – Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de microîntreprinderi” aferentă sesiunii de depunere iunie-iulie 2010. Din cele 814 proiecte selectate pentru finanţare, 85 au fost întocmite de consultanţii ROMCOM. Astfel, ROMCOM deţine o cotă de 10.44% din totalul proiectelor aprobate.

Obiectivul general al acestei finanțări este dezvoltarea durabilă a economiei rurale prin încurajarea activităților non-agricole, în scopul creșterii numărului de locuri de muncă și a veniturilor adiționale. În cadrul sesiunii iunie-iulie 2010 au fost depuse 1780 cereri de finanţare, valoarea publică totală a proiectelor depuse fiind de 198.846.688 Euro. Valoarea publică totală (finanţarea nerambursabilă) a celor 814 proiecte selectate pentru finanţare este de 96.079.793 Euro. Raportul de selecţie este disponibil aici.

De asemenea, pentru a veni în sprijinul întreprinzătorilor, ROMCOM oferă scrisori de confort pentru implementarea proiectelor eligibile selectate pentru finanțare prin FEADR 312 prin intermediul IFN ROMCOM SA. Pot beneficia de scrisori de confort atât beneficiarii care au proiectele întocmite de consultanţii ROMCOM, cât şi beneficiari care au lucrat cu alţi consultanţi.

Conform calendarului APDRP pentru 2011, următoarea sesiune de depunere de proiecte pe Măsura 312 va avea loc în luna mai.

Pentru mai multe detalii despre cum poţi obţine finanţare nerambursabilă prin Măsura 312 sau pentru obţinerea unei scrisori de confort completează formularul de contact aici sau sună la telefon 0259-479793.

Daniel Pop

Despre autor

Despre autor: Dani este managerul programului de consultanţă în fonduri europene, şi este specializat în proiecte complexe. Înainte de a se alătura echipei ROMCOM, Dani a fost directorul unei companii din industria alimentară din Bistriţa Năsăud. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus