Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Reducere la comisioanele de acordare a creditelor ROMCOM până în 28 Feb 2015

By on 8 January 2015 in Credite IMM

Intrarea în anul nou vine pentru multe afaceri mici cu speranţe de mai bine, cu obiective de creştere, şi în acelaşi timp cu provocări de cash-flow. Asta se întâmplă în special datorită unui recul care apare după cheltuielile mai mari ocazionate de sărbătorile de iarnă, dar şi datorită unei oarecare încetiniri a activităţii.

Reducere

Cadou de început de an

IFN ROMCOM SA îţi oferă un cadou de început de an în forma unor comisioane de acordare reduse la creditele noi acordate până la 28 Feb 2015. Astfel, comisionul unic de acordare a creditului în cuantum de 3% va fi redus în această perioada la 2%. Această reducere se aplică la toate creditele noi, pentru toate categoriile de credite ROMCOM.

De ce facem asta?

Creditul flexibil de la ROMCOM, care funcţionează ca şi o linie de credit, este menit să îţi acopere eventuale deficienţe de cash-flow, în special în perioada de iarnă. De asemenea, dacă ţi-ai propus să faci investiţii în acest an, vrem să fim alături de tine şi să te ajutăm să le faci mai repede, ca să ai un avantaj concurenţial.

Fără birocrație

Mii de afaceri mici ştiu că atunci când e vorba de credite, procedura noastră este simplă, ne mişcăm repede, şi condiţiile noastre sunt flexibile.

Mai multe informații

Dacă vrei să afli mai multe despre creditele ROMCOM lasă-ne datele tale de contact mai jos și vom lua noi legătura cu tine.

Îţi doresc un 2015 excelent!

Tags:

Vlad Mihuț

Despre autor

Despre autor: Vlad este directorul general al ROMCOM, şi este responsabil pentru implementarea strategiei ROMCOM şi relaţia cu partenerii de afaceri şi instituţiile de reglementare. Vlad s-a alăturat echipei ROMCOM în 2003. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus