Soluții de dezvoltare pentru afaceri

ROMCOM INTRĂ PE PIAŢA SERVICIILOR DE RECRUTARE PENTRU AFACERI MICI ŞI MIJLOCII

By on 17 June 2013 in Recrutare

ROMCOM este o organizaţie cu peste 20 de ani de experienţă în furnizarea de servicii de dezvoltare pentru afaceri mici şi mijlocii. Dacă până acum am făcut acest lucru preponderent prin finanțare, consultanță și training, începând cu Iunie 2013 ROMCOM furnizează şi servicii de recrutare şi evaluare de personal pentru clienţii săi.

Pentru realizarea cu succes a acestui demers l-am cooptat în echipa ROMCOM pe Radu Popa, care are atât studii de master în gestiunea resurselor umane cât şi peste 3 ani de experienţă în domeniul resurselor umane (recrutare, evaluare şi training) în cadrul unor companii naţionale şi multinaţionale.

Colaborarea cu ROMCOM în domeniul recrutării şi evaluării de personal vă asigură următoarele beneficii:

  • Identificarea oamenilor potriviţi pentru afacerea pe care o conduceţi
  • Reducerea timpului şi a efortului necesar activităţii de recrutare şi evaluare de personal
  • Eficienţă în procesul de recrutare şi evaluare, datorită colaborării cu un consultant cu experienţă

Oamenii, cea mai importantă resursă

Se spune că oamenii sunt cea mai importantă resursă a unei companii. Nu suntem de acord cu asta, noi credem că oamenii potriviți sunt de fapt cea mai importantă resursă. Vrem să vă ajutăm să găsiți aceste persoane potrivite, care nu doar iși îndeplinesc responsabilitățile, dar se și implică şi contribuie activ la creșterea afacerii Dvs.

Reducerea timpului şi a efortului

Ca și antreprenor sau manager aveți multe aspecte în care sunteți implicat, majoritatea țin de activităţile de bază ale afacerii. Recrutarea este o activitate care necesită timp îndelungat și care vă poate devia atenția de la obiectul principal de activitate al organizației. Prin serviciile de recrutare ROMCOM vrem să vă ajutăm să reduceți timpul și efortul depus în cadrul unui proiect de recrutare şi să vă dăm posibilitatea să utilizaţi aceste resurse de timp concentrându-vă pe core-business.

Eficienţă

Sunt situații în care căutăm poziții foarte specializate și este dificil să găsim candidați. Alte ori avem prea mulți aplicanți și nu suntem siguri care este cea mai bună alegere. Având un partener cu experiență, atât în identificarea candidaților potriviți cât și în evaluarea şi selecţia acestora, procesul de recrutare poate fi mai eficient.

Pentru mai multe informaţii legate de serviciile de recrutare şi evaluare de personal ale ROMCOM vă invit să îl contactați pe Radu Popa telefonic la 0740 135 607 sau prin email la radu.popa@romcom.ro

Vlad Mihuț

Despre autor

Despre autor: Vlad este directorul general al ROMCOM, şi este responsabil pentru implementarea strategiei ROMCOM şi relaţia cu partenerii de afaceri şi instituţiile de reglementare. Vlad s-a alăturat echipei ROMCOM în 2003. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus