Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Salon “Vicky” – Investiție ROMCOM în eleganță și stil

By on 23 May 2017 in Credite IMM

Victoria Chiș (pe care toată lumea o știe drept “Vicky”) a fost pasionată de coafură încă din adolescență. După terminarea liceului nu a avut posibilitatea să învețe această profesie, însă Vicky nu a încetat să viseze la o carieră în domeniu.

salon vicky

“Nu am renunțat niciodată la visul meu de a deveni o coafeză. După revoluție, am avut posibilitatea să învăț această profesie de la o faimoasă coafeză. Eram pe picioare 24 ore, plecam la cursuri și după acesta plecam la lucru. Nu a fost ușor, însă soțul m-a susținut în decursul acestui proces.”

Propriul salon

După un an de cursuri, Vicky a susținut examenele de calificare organizate de primăria din Oradea și astfel a ajuns coafeză “cu acte în regulă”. După mai mulți ani de experiență în acest domeniu, Vicky a început să cocheteze cu ideea de a-și deschide propriul salon.

Primul credit

„În 2003 am găsit un apartament pe care să îl transformăm în salon, și am reușit să îl achiziționăm cu banii din economii. Aveam nevoie însă de finanțare pentru echipamente și pentru transformarea locației într-un salon de coafură, frizerie și cosmetic, și așa am luat primul credit de la ROMCOM. De asemenea, a fost o provocare să găsim echipamentele necesare la acel moment, a fost nevoie să plecăm în Ungaria pentru a le cumpăra, deoarece oferta pe piața locală era scăzută, iar prețurile foarte ridicate. Cu banii de la ROMCOM am reușit să dotăm complet salonul cu echipamentele necesare funcționării.”

Provocări

Bineînțeles, afacerea nu este lipsită de provocări.

„Sezonul de iarnă poate fi foarte provocator atunci când facturile pentru utilități cresc, și numărul clienților scade. De asemenea, în ultima vreme a crescut numărul de saloane și oferta de servicii s-a diversificat. Totuși, atunci când promovezi servicii de calitate, te poți baza pe clienți fideli și pe recomandările acestora.”

Al doilea credit

În 2013, Vicky a luat un nou împrumut de la ROMCOM cu scopul de a se extinde. Acum visează să deschidă un al doilea salon.

„Când am luat primul împrumut de la ROMCOM mi-a fost foarte frică. La al doilea împrumut însă am fost mult mai liniștită, și am avut siguranța că voi puta plăti ratele. Dumnezeu este mereu cu noi în orice moment. El ne învață în mod continuu. Noi nu merităm bunătatea Lui, dar prin harul Său suntem atât de binecuvântați, și El mă va ajuta să îmi duc la îndeplinire obiectivele.”

Vrem să scriem și povestea ta

Ne bucurăm cand avem șansa să scriem despre succesul clienților noștri. Fie că începi o afacere noua, fie vrei să îți duci activitatea la urmatorul nivel, ne-am bucura să îți facilitam asta printr-un credit ROMCOM. Vino să discutăm.

Tags:

Marcel Niculas

Despre autor

Despre autor: Marcel lucreză la biroul ROMCOM din Oradea. Înainte de a se alătura echipei ROMCOM, Marcel a lucrat ca manager de calitate în cadrul unei companii de IT. Din 2006 până în 2016 a lucrat ca și consultant finanțări nerambursabile. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus