Soluții de dezvoltare pentru afaceri

SE VINDE COMPLEX AGRO-INDUSTRIAL ÎN JUDEȚUL BIHOR

By on 17 September 2013 in Diverse

La aproximativ 25 km de Municipiul Oradea, în localitatea Roșiori din județul Bihor se vinde un complex agro-industrial amplasat pe o suprafață totală de peste 6 ha. În cadrul acestui complex se regăsesc spații de producție, spații de depozitare, atelier mecanic, atelier tâmplărie, spații administrative, depozit carburant, moară de cereale și cântar industrial, toate într-o suprafață construită cumulată de peste 7500 mp.

Aceste spații pot fi folosite atât în scop agricol cât și pentru alte scopuri industriale, pentru producție industrială sau depozitări. De asemenea, complexul agro-industrial este dotat cu toate utilajele necesare desfășurării unui proces agricol complex și complet (tractoare, remorci, combine, cultivatoare, stivuitoare și alte utilaje agricole).

Toate spațiile construite cât și utilajele din dotare sunt în stare bună de funcționare, utilizabile imediat. Pentru mai multe detalii despre activele disponibile pentru vânzare, starea fizică a acestora sau valoarea estimată pentru fiecare în parte sunteți invitați să ne contactați la următoarele numere de telefon:

+40-749-208-177 – Daniel Pop
+40-740-167-530 – Vlad Mihuț
sau pe e-mail: office@romcom.ro

Daniel Pop

Despre autor

Despre autor: Dani este managerul programului de consultanţă în fonduri europene, şi este specializat în proiecte complexe. Înainte de a se alătura echipei ROMCOM, Dani a fost directorul unei companii din industria alimentară din Bistriţa Năsăud. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus