Soluții de dezvoltare pentru afaceri

SEMINAR PENTRU MICII INTREPRINZATORI SI AGRICULTORII DIN MĂNĂŞTIUR – Soluţii de finanţare prin fonduri europene sau creditare!

Sâmbătă, 26 noiembrie 2011, orele 13, va avea loc in Sala de Consiliu a Primariei Comunei Mănăștiur, str. Principala, nr. 297  – Seminarul pentru micii intreprinzatori si agricultorii din Mănăștiur, cu tema Solutii de finantare prin fonduri europene sau creditare!

Acest Seminar este o initiativa ROMCOM si MAGAZIN AGRICOL organizat cu sprijinul Primariei Comunei Mănăștiur. Seminarul va pune accentul pe modalitati eficiente de dezvoltare a miciilor afaceri si pe importanta accesului la informatii financiare pentru micii intreprinzători si agricultorii in vederea cresterii performantelor economice.

Datorită importanţei informaţiilor prezentate în seminarele organizate de către ROMCOM şi Primăria Comunei Mănăștiur a dorit să beneficieze de aceste informaţii.

In acest sens, prin seminarul nostru, dorim sa prezentam cateva posibilitati de accesare a fondurilor europene nerambursabile sau de accesare a unui credit pentru afaceri oferit de ROMCOM, precum si produse si solutii tehnice pentru imbunatatirea activitatii agricole, oferite de MAGAZIN AGRICOL.

Au fost vizate peste 50 de microintreprinderi si agricultori din Mănăștiur si localitatile rurale din apropiere.

Evenimentul este primul de acest gen care vizeaza micii intreprinzatori, agricultorii si afacerile start-up din Mănăștiur si face parte dintr-o serie de evenimente similare, organizate in localitatile din judeţ si nu numai.

Pentru orice detalii si informatii suplimentare legate de acest eveniment va rugam sa apelati persoana de contact: Miler Ciprian Stoica, tel. 0758 835 956,  ciprian.stoica@romcom.ro

Ciprian Stoica

Despre autor

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus