Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Smart Home Solutions – unde o casă accesibilă poate deveni realitate

By on 9 May 2017 in Credite IMM

”Am avut un vis, o viziune – să construiesc o casă mai puțin costisitoare, astfel încât oamenii să își poată permite o locuință accesibilă. Am vrut să creez ceva pe cont propriu” menționează Szabajhegyi Csaba Attila, pe care cei mai mulți îl știu sub numele de Dodo.

smart home solutions

Casă pasivă

Dodo dorea să își construiască o casa care să consume cât mai puțină energie. În anul 2013 a făcut un drum de 5 zile cu mașina până la Marseille, Franța, unde a învățat tehnologia de construcție a unei astfel de case.

Propria afacere

Mai mult, un prieten care știa de dorința lui Dodo de a-și deschide propria afacere în domeniul contrucțiilor caselor „smart”, l-a informat despre creditele ROMCOM pentru afaceri start-up. Așa a apărut Smart Home Soulutions SRL, care a contractat un credit de la ROMCOM.

„A fost o mare responsabilitate de a lua un credit, dar am fost sigur de ideea mea de afaceri. Poate fi ciudat, dar nu mi-a fost frică să iau acest împrumut.”

În 2014, Dodo a început construcția primei case. În 75 de zile, casa a fost gata, și de atunci peste 500 de vizitatori au venit să vadă casa model, în care locuiește Dodo și familia lui.

„Până acum am construit 5 case și suntem în proces de construcție cu încă 2 case. Nu avem nevoie să ne promovăm mult, clienții noștri actuali ne aduc clienți noi. Am 3 angajați și putem construi 2-3 case pe an, ceea ce este suficient pentru capacitatea noastră actuală”.

În prezent, Smart Home Solutions SRL lucrează la un proiect nou de casă economică, care să funcționeze preponderent cu energie solară.

Vrem să scriem și povestea ta

Ne bucurăm cand avem șansa să scriem despre succesul clienților noștri. Fie că începi o afacere noua, fie vrei să îți duci activitatea la urmatorul nivel, ne-am bucura să îți facilitam asta printr-un credit ROMCOM. Vino să discutăm.

Tags:

Ionut Craciun

Despre autor

Despre autor: Ionuț este consultant credite în cadrul IFN ROMCOM SA, absolvent al Universitații din Oradea, Facultatea de Științe Economice, specializarea Finanțe-Bănci și masterand în Administrarea Afacerilor în cadrul aceleiași instituții. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2013. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus