Soluții de dezvoltare pentru afaceri

SRL-D, o nouă șansă pentru ideea ta

De când s-a lansat în 22 Februarie Programul pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri, peste 6.000 de tineri întreprinzători au încercat să își promoveze ideile de afaceri, însă doar 404 au și reușit să devină proprietari de afaceri pe banii oferiți de guvernul României.

Deși, după spusele președintelui AIPPIMM, că „în general, toate planurile de afaceri pe care AIPPIMM le aprobă, sunt acceptate și de instituțiile de credit, în vederea contractării creditului necesar”, se pare că mai sunt dintre aceștia întreprinzători care nu întrunesc condițiile impuse de bănci pentru cofinanțare.

ROMCOM, datorită misiunii sale de a avea un impact în dezvoltarea mediului de afaceri din România, acordă finanțare și pentru afaceri start-up. Dacă ești tânăr întreprinzător și vrei să îți înființezi un SRL-D pentru ideea de afacere care o ai, contactează-ne pentru a vedea condițiile în care putem finanța ideea ta.

Ne poți contacta la 0259-479.793 sau pe e-mail la office@romcom.ro și unul din consultanții noștri îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a acea succes în afaceri.

Cristi Jugariu

Despre autor

Despre autor: Economist de formare, absolvent al Facultăţii de Management de la Universitatea Emanuel din Oradea, după o experiență de 8 ani în managementul producției în industria alimentară Cristi s-a alăturat echipei ROMCOM în anul 2010. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus