Soluții de dezvoltare pentru afaceri

UPDATE: Schema de ajutor de minimis pentru IMM

S-a publicat pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice un ghid revizuit pentru „Schema de ajutor de minimis pentru investițiile realizate de IMM” ca urmare a publicării în Monitorul Oficial a HG 453/2013 care modifică și completează HG 274/2013.

Printre alte modificări de ordin structural și procedural se mentionează și faptul că înscrierea Cererilor de acord pentru finanțare se va efectua on-line, nu prin depunere fizică. După înscrierea electronică, cererile de acord pentru finanțare se vor transmite la Registratura Ministerului de Finanțe prin curier în termenul stabilit la înregistrarea on-line.

Urmează ca Ministerul să comunice adresa la care se vor înregistra Cererile, deocamdata fiind disponibile pe site: ghidul solicitantului în varianta revizuită, formularele în format editabil si cele doua hotărâri de guvern.

Reamintim că deschiderea sesiunii de înregistrare de cereri de acord pentru finanțare va avea loc în 16.08.2013.

Cei interesați pentru verificarea eligibilității și pentru pregătirea unui proiect pentru finanțare prin acest program guvernamental – „Schema de ajutor de minimis pentru investițiile realizate de IMM” – vă așteptăm să ne contactați pe telefon 0740 304 862 sau e-mail cristi.jugariu@romcom.ro

Cristi Jugariu

Despre autor

Despre autor: Economist de formare, absolvent al Facultăţii de Management de la Universitatea Emanuel din Oradea, după o experiență de 8 ani în managementul producției în industria alimentară Cristi s-a alăturat echipei ROMCOM în anul 2010. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus