Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: Cererea de finanţare este uşor de completat (23)

By on 25 May 2015 in Credite IMM

Unul din cele mai importante documente la solicitarea unui credit (dacă nu cel mai important) este cererea de finanțare. Ea ne oferă informaţiile relevante despre starea de fapt a afacerii tale și cântărește foarte mult în decizia finală de finanțare.

Grafic

Oglinda afacerii tale

Cererea de finanţare reflectă de fapt afacerea ta, ca intr-o oglindă, şi spune mult inclusiv despre gradul tău de cunoaştere si implicare în afacerea.

Astfel, o cerere de finanțare completată superficial arată un grad de implicare și cunoaștere redus al afacerii și poate să îngreuneze sau chiar să împiedice obţinerea finanţării. În schimb, o cerere completă și detaliată oferă informaţii, transparenţă şi încredere, sporind șansele de aprobare ale creditului.

Procedură simplă

Având în vedere că solicitarea unui credit la ROMCOM presupune o procedură foarte simplă și rapidă, şi cererea de finanțare tip ROMCOM se încadrează în aceeaşi parametri. Astfel, cererea de credit se caracterizează prin:

  • Simplitate – toate câmpurile sunt formulate în așa fel încât să fie foarte ușor de înțeles, iar răspunsurile la acestea sunt extrem de intuitive;
  • Rapiditate – știm că timpul tău este foarte important, de aceea am gândit o cerere de finanțare ce se poate completa integral în maxim jumătate de oră;
  • Confidențialitate – toate informațiile menționate în cerere sunt confidențiale și sunt utilizate exclusiv în cadrul IFN ROMCOM SA pentru analiza dosarului de credit;

Contactează-ne

Contactează-ne azi pentru a afla mai multe despre modul în care creditele ROMCOM pot răspunde nevoii tale de finanţare.

Tags:

Ionut Craciun

Despre autor

Despre autor: Ionuț este consultant credite în cadrul IFN ROMCOM SA, absolvent al Universitații din Oradea, Facultatea de Științe Economice, specializarea Finanțe-Bănci și masterand în Administrarea Afacerilor în cadrul aceleiași instituții. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2013. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus