Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: Opțiuni multiple pentru plata ratelor (24)

By on 26 May 2015 in Credite IMM

Atunci când iei un credit de la ROMCOM poţi alege una sau mai multe variante de plată a ratelor. În prezent, opţiunile pe care le ai sunt următoarele:

Optiuni

  • Bilete la ordin: biletul la ordin este un instrument de plată. Avantajul aceste opțiuni este că trebuie doar să te asiguri că la scadenţa ratei, ai suma echivalentă a ratei disponibilă in contul curent, urmând ca banca noastră să se deconteze cu banca ta.
  • Ordin de plată: poţi plăti rate direct din contul tău bancar online, sau completând un ordine de plată pe suport hârtie pe care să îl laşi la banca ta pentru a fi operat.
  • Depunere numerar: poţi merge la orice agenţie a băncilor Transilvania sau Unicredit-Ţiriac, şi să depui numerar echivalentul ratei în contul IFN ROMCOM SA.
  • Plată în numerar la caseria ROMCOM. Deşi preferăm transferurile bancare, îţi tăiem bucuroşi chitanţă pentru sumele plătite în contul ratei. Totul ca să îţi facem viaţa cât mai uşoară când vine vorba despre plata ratelor.

Doriți mai multe informații?

Pentru mai multe informații despre metodele de plată oferite de ROMCOM vă rugăm să ne contactați.

Tags:

Sanda Ganea

Despre autor

Despre autor: Sanda este consultant credite ROMCOM, absolventă a Facultății de Drept Dimitrie Cantemir, Cluj Napoca, are experiență în domeniul vânzărilor de 9 ani și jumătate în asigurari pe pozitia de unit manager. S-a alăturat echipei ROMCOM în Februarie 2015. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus