Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: Creditele ROMCOM pot fi utilizate ca și confinantare la proiecte pe fonduri europene (30)

By on 18 August 2015 in Credite IMM

Accesarea de finanțări nerambursabile oferă şanse bune pentru dezvoltarea firmelor, totuși una dintre dificultăţile în implementarea proiectelor cu fonduri europene este lipsa fondurilor proprii sau altfel spus cofinanţarea. Cofinanţarea este partea din investiţie, ce se acoperă din fondurile proprii sau din credite.

Fonduri Europene

“Vreau să accesez fonduri europene pentru investiţii. Ce soluţie îmi oferă Romcom Microfinantare pentru finanţarea proiectului meu?”

Creditul PUNTE este destinat cofinanţării proiectelor susţinute prin fonduri europene. Se acordă pe o perioadă de până la 1 an, oferind o mare flexibilitate în privinţa modului de rambursare. Poţi solicita perioadă de graţie, achitarea în rate sezoniere, se achită integral împrumutul atunci când încasezi sumele nerambursabile.

Creditul STANDARD este destinat investiţiilor de modernizare şi retehnologizare a întreprinderilor mici şi mijlocii si totodată cofinanţării proiectelor susţinute prin fonduri europene. Se acordă pe o perioadă de până la 5 ani.

Poţi alege un mod convenabil de rambursare, poţi opta să păstrezi sumele încasate din fonduri europene pentru alte investiţii şi să achiţi rate la Romcom până la acoperirea integrală a împrumutului.

Credite pentru nevoile tale

ROMCOM Microfinanţare vine în întâmpinarea nevoilor de finanţare a firmelor, astfel:

  • Îţi utilizezi eficient resursele, beneficiind de finanţarea proiectului tău;
  • Îţi gestionezi mai uşor lichidităţile pentru că ai plan de rambursare adaptat nevoilor tale;
  • Cunoşti încă de la început care sunt toate costurile implicate.

Aflați mai multe

Pentru a obține mai multe informații despre finanțările ROMCOM, vă invităm să ne contactați.

Tags:

Ibolya Kulcsar

Despre autor

Despre autor: Ibi este consultant credite şi are o experienţă de peste 10 ani cu ROMCOM. Ibi este responsabilă pentru promovarea creditelor ROMCOM şi are un portofoliu de peste 80 de clienţi din diverse domenii. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus