Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: primesc contractul înainte de semnare și am timp să-l citesc (29)

By on 17 August 2015 in Credite IMM

Cu siguranță ați auzit de expresia ”semnez ca primarul” si probabil că fiecare am fost cel puțin o dată în situația acesta. Uneori ne interesează așa de mult să obținem un credit încât nu mai contează în ce condiții, ci doar cum să-l obținem. Cu cât ne concentrăm mai mult pe obținerea banilor pierdem din vedere ceea ce este scris în contract. Și odată ce ne-am atins scopul, chiar mai contează clauzele din contract???

Contract

Cred că dacă ar fi să fac un sondaj, 99% dintre clienți mi-ar răspunde cât de important este pentru ei să citească și să cunoască condițiile în care se semnează. Dar în realitate câți faceți lucrul acesta? Câți dintre dumneavoastră ați solicitat și ați primit contractul inainte de a-l semna pentru a-l studia și înțelege ce semnați, și obligațiile pe care vi le asumați?

Ce trebuie să faceți înainte de a semna contractul?

  • Să îl citiți cu atenție;
  • Să cereți informații suplimentare atunci când anumite aspecte nu vă sunt clare sau nu sunt menționate în contract;
  • Să vă asigurați că regăsiți și înțelegeți TOATE informațiile despre TOATE costurile creditului;
  • Nu semnați niciodată un contract care are spații libere, și care ar putea fi completate ulterior semnării.

La ROMCOM puteți solicita contractul înainte de a semna, aveți timp să-l citiți și să lămuriți cu consultantul dumneavostră de credit orice aspect neclar. Contractul este citeț, clar și concis. Nu veți găsi articole scrise cu litere mici care să vă descurajeze să mai citiți si nici spații goale care să fie completate ulterior.

Este foarte important să știți ce semnați. Împrumutați-vă responsabil și nu îi lăsați pe alții să decidă pentru dumneavoastră! Necitirea contractului nu vă absolvă de îndeplinirea lui.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele ROMCOM haideti să ne cunoaștem și să clădim împreună bazele afacerii dvs .

Tags:

Loredana Moraru

Despre autor

Despre autor: Loredana este consultant credite ROMCOM, absolventă a programului de Master MO (Managementul Organizației) din cadrul Universității din Oradea în 2006. Are o experiență de aproximativ 8 ani în sistemul bancar. S-a alăturat echipei ROMCOM în Octombrie 2014. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus