Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: Poți trage un credit și în tranșe (20)

By on 7 April 2015 in Credite IMM

La ROMCOM flexibilitatea este un principiu de bază: căutăm să identificăm şi să înţelegem nevoile tale de finanţare şi să ne pliem pe ele, pentru a-ţi putea furniza într-un mod rapid şi simplu, soluţia adecvată de finanţare.

Pie chart

Trageri multiple

Accentul cade pe tine, în calitate de client, şi pe nevoile tale de finanţare. Astfel, poţi planifica să tragi imprumutul integral după semnarea contractului sau în mai multe tranşe. De asemenea, scadenţarele se pot contura dupa cerinţele tale, funcţie de sezonalitate şi alte particularităţi ale afacerii tale.

Avantaje

Principalul avantaj în tragerea unui credit in mai multe tranşe ţine de faptul ca plătesti dobanda pe măsură ce “consumi” din credit. Astfel, îţi scad costurile cu creditul, şi utilizezi banii mai eficient.

Contactează-ne

Contactează-ne azi pentru a înţelege mai bine cum creditele ROMCOM răspund nevoilor tale de finanţare.

Dana Fetea

Despre autor

Despre autor: Dana este consultant credite la IFN ROMCOM SA , din 2013. A absolvit Facultatea de Științe Economice și a a urmat Programul de Master International Business & Management din Pavia, Italia. Are experiență în vânzări și este pregatită să vă dea cele mai bune soluții. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus