Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: Acces la alte produse și servicii (19)

By on 2 April 2015 in Credite IMM

Suntem conştienţi cu toţii că pentru a fi competitivi în condiţiile actuale de piaţă trebuie să ne adaptăm din mers la nevoile clienţilor noştri.

Complementar

Acces și la alte servicii

Acest lucru este valabil atât pentru noi ca şi creditor cât şi pentru dumneavoastră în calitate de prestator de servicii sau producător. De asemenea, acest lucru implică efort suplimentar, care atrage după sine costuri. De aceea noi încercăm să oferim clienţilor noştri acces la alte produse şi servicii care ar putea să răspundă nevoilor tot mai diversificate ale acestora.

Consultață financiar contabilă

De cele mai multe ori clienţilor noştri le lipseşte consultanţa în domeniul financiar-contabil şi conştientizează prea târziu efectele acesteia, ca să se mai poată face ceva. Efectele sunt costisitoare pentru societate, privându-l pe client de o creditare avantajoasă şi în multe cazuri lăsându-se cu amenzi consistente la finanţe. Pentru a răspunde acestei nevoi ROMCOM a intrat în parteneriat cu o societate profesională de contabilitate – Contabrio, cu birouri în Oradea şi în Arad.

Linia de credit

De asemenea am constatat nevoia clienţilor pentru capital de lucru, în urma unei investiţii. Asta ne-a determinat să creem produsul de tip linie de credit care să ofere flexibilitate clienţilor cu rambursări anticipate fără comision şi nelimitate. Provocarea mare a fost să eliminăm folosirea creditului de investiţii pentru capital de lucru şi invers, adică folosirea liniei de credit pentru investiţii. Clienţii au înţeles că o gestionare corectă a liniei de credit reduce costurile cu dobânzile.

Fonduri nerambursabile

Am constatat un interes tot mai mare al clienţilor pentru accesarea de fonduri nerambursabile, dar şi o înflorire a „consultaţilor” în acest domeniu pe piaţă. Mulţi clienţi vin la noi cu diferite cereri şi aşteptări create de aceşti „consultanţi” care ne stârnesc zâmbete şi un efort suplimentar de a-l conştientiza pe client de „reversul medaliei”, adică de condiţiile şi implicaţiile accesării fondurilor nerambursabile. Aceasta ne-a determinat să organizăm un departament specializat în această materie, care să ofere o consultanţă specializată şi actualizată clienţilor noştri.

Să ne apucăm de treabă

Sunt convins că sunteţi sătui de vorbărie. De aceea vă invit la birourile noastre să trecem la treabă.

Tags:

Cristian Miculiț

Despre autor

Despre autor: Cristi este consultant credite ROMCOM în Arad și în același timp consultant fonduri europene. Are o experiență de 8 ani în domeniul imobiliar, fiind manager de proiect al mai multor proiecte de succes în Arad. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus