Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 argumente pentru un credit de la ROMCOM: Rapiditate (4)

By on 30 July 2014 in Credite IMM
Cât de important este timpul pentru un om de afaceri? Sau ce este mai important, banii sau timpul? Modul în care iți folosești timpul poate genera mai mulți sau mai puțini bani. Câteodată, o decizie luată în timp util înseamnă tot.
Ca și finanțator, nu este deajuns să fii bun, să ai o imagine bună, să ai o dobandă bună, un comision mic, și un cost redus, dacă toate acestea nu sunt livrate în timp util pentru a răspunde nevoilor clienților.
La ROMCOM întelegem presiunea timpului de care se lovesc oamenii de afaceri și căutăm să răspundem rapid, într-un timp cât mai scurt. Practic, în cel mult 7 zile de la primirea unei cereri de credit putem aproba creditul și pregăti disbursarea.
Te așteptăm să experimentezi rapiditatea ROMCOM în a raspunde cerințelor tale. Ne poți contacta prin email la office@romcom.ro sau telefonic la 0756 119084.
Dana Fetea

Despre autor

Despre autor: Dana este consultant credite la IFN ROMCOM SA , din 2013. A absolvit Facultatea de Științe Economice și a a urmat Programul de Master International Business & Management din Pavia, Italia. Are experiență în vânzări și este pregatită să vă dea cele mai bune soluții. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus