Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 argumente pentru un credit ROMCOM: Finanţăm afaceri start-up (12)

By on 12 November 2014 in Credite IMM

Cea mai stringentă problemă a startup-urilor este lipsa banilor. Începerea unei afaceri implică de multe ori un efort financiar pentru susținerea activității pană la atingerea unui punct de echilibru.

Prin creditele pentru afaceri start-up, ROMCOM se implică direct în transformarea ideilor și viselor în realitate și susținerea afacerilor noi în primele luni de viață.

Mai mult decât finanțare

Mai mult, ROMCOM nu se rezumă doar la finanțarea startup-urilor ci urmărește evoluția lor pe parcursul procesului de consolidare a afacerii venind în înâmpinarea acestora cu consultanță în afaceri și alte activități conexe.

Astfel, Centrul de Afaceri ROMCOM găzduieste sub acelasi acoperiș peste 15 furnizori de servicii pentru afaceri iar clienții noștri pot avea acces la acestea în condiții avantajoase.

Aveți o idee de afaceri?

Dacă aveți o idee de afaceri, vă invit să mă contactați prin email la loredana.moraru@romcom.ro sau telefonic la 0756-119088 pentru a discuta cum finanțăm transformarea ideii în afacere.

Tags:

Loredana Moraru

Despre autor

Despre autor: Loredana este consultant credite ROMCOM, absolventă a programului de Master MO (Managementul Organizației) din cadrul Universității din Oradea în 2006. Are o experiență de aproximativ 8 ani în sistemul bancar. S-a alăturat echipei ROMCOM în Octombrie 2014. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus