Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: Ai acces la informații relevante pentru afacerea ta abonându-te la newsletter-ul ROMCOM (42)

By on 30 December 2015 in Credite IMM

Ai o afacere… sau vrei să devii întreprinzător? Înseamnă că trebuie să fii la curent cu ceea ce se întâmplă în lumea oamenilor de afaceri.

Newsletter ROMCOM

Poate că ești interesat să afli cum să începi o afacere sau cum să o conduci. Poate că vrei să fii la curent cu oportunitățile legate de finanțările nerambursabile sau vrei să beneficiezi de training-uri pentru tine sau angajații tăi. Iar dacă ești în căutare de noi informații legate de creditele IMM, recrutare, training-uri, informații contabile, toate le gasești pe pagina www.romcom.ro.

La ROMCOM strângem informații relevante pentru tine și ți le transmitem gratuit periodic prin intermediul newsletter-ului nostru.

Te invit asadar, să te abonezi, și vei fi la curent gratuit cu subiecte de interes pentru tine.

Tags:

Loredana Moraru

Despre autor

Despre autor: Loredana este consultant credite ROMCOM, absolventă a programului de Master MO (Managementul Organizației) din cadrul Universității din Oradea în 2006. Are o experiență de aproximativ 8 ani în sistemul bancar. S-a alăturat echipei ROMCOM în Octombrie 2014. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus