Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Care sunt avantajele unui credit ROMCOM?

By on 9 July 2010 in Credite IMM

În primele 6 luni ale anului 2010, ROMCOM a acordat 37 credite, cu o valoare de 2 mil RON. Domeniile finanţate au fost diverse, de la ferme vegetale şi animale până la afaceri în domeniul turismului sau forajelor de apă. De asemenea, o parte din clienţii care au proiecte de investiţii cu fonduri europene aprobate pentru finanţare au solicitat credite de confinanţare pentru acoperirea contribuţiei proprii.

Care sunt avantajele unui credit ROMCOM?

  • Simplu. Procedura de aplicare pentru un credit ROMCOM este simplă. Puteţi descărca cererea de credit direct de pe site-ul ROMCOM, sau puteţi solicita o cerere de finanţare la birourile ROMCOM, prin email sau fax. Cererea este uşor de completat, şi va fi transmisă împreună cu documentele societăţii şi documentele referitoare la garanţie. De asemenea, consultanţii ROMCOM vă răspund la orice întrebări sau nelmăuriri legate de pregătirea cererii de finanţare.
  • Rapid. Ne propunem să răspundem oricărei cereri de credit în cel mult 7 zile de la primirea acesteia. Evaluarea garanţiilor se face de către consultanţii ROMCOM, fapt care reduce timpul de aprobare a cererii de finanţare. În situaţia în care cererea e completă şi nu sunt clarificări suplimentare, banii pot intra în contul dvs chiar şi în 3-5 zile.
  • Flexibil. Vrem să găsim o soluţie de finanţare care să se potrivescă cu profilul fiecărui client. Suntem flexibili cu privire la elaborarea unui scadenţar de rambursare care să se potrivească cu sezonalitatea afacerii dvs, structura de garantare a creditului, precum şi adaptarea plăţilor la evoluţia afacerii în perioada desfăşurării creditului.
  • Transparent. ROMCOM percepe un comision de acordare de 3% din valoare creditului, care include costurile de evaluare a garanţiei. Dobânzile anuale percepute sunt de 12-15%, se calculează la valoarea creditului acordat, şi rămân neschimbate pe perioada desfăşurării creditului. Pentru a evalua costurile creditului pe care intenţionaţi să îl luaţi, puteţi solicita oricând o ofertă de credit ROMCOM care să includă un scadenţar de rambursare.
  • Fără fluctuaţii de curs. Creditele ROMCOM sunt denominate în lei, fără a fi legate de vreo valută. În consecinţă, clienţii noştri nu sunt expuşi la fluctuaţiile de curs, riscul valutar fiind suportat de ROMCOM.

Indiferent dacă lucraţi în producţie, servicii sau agricultură, dacă aveţi nevoie de un credit de investiţii pe termen lung sau de un credit pentru nevoi curente, dacă aveţi experienţă în afaceri sau acum vă gândiţi să începeţi o afacere, la ROMCOM vom găsi împreună o soluţie pentru finanţarea proiectului dumneavoastră.

Aveţi o oportunitate de afaceri care necesită finanţare? Contactaţi acum unul dintre consultanţii de credite de la ROMCOM la Telefon: 0259 479 793 sau scrieţi pe adresa office@romcom.ro  şi împreună vom pune lucrurile în mişcare.

Despre autor

Despre autor: Dorin este consultant credite şi responsabil pentru promovarea creditelor ROMCOM prin intermediul birourilor ROMCOM din ţară. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2007. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus