Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Comision redus de acordare pentru creditele ROMCOM acordate in perioada 1 august – 15 septembrie 2012

By on 1 August 2012 in Credite IMM

Pentru toţi cei care alegeţi să NU consideraţi luna August şi prima jumătate a lunii Septembrie (până la începerea şcolii) o perioadă moartă pentru începerea sau dezvoltarea unei afaceri, ROMCOM are un bonus: comisionul de acordare de credit se reduce de la 3% la 2%.

Comisionul redus de acordare de credit se aplică la toate contractele de credit semnate în perioada 1 August – 15 Septembrie, inclusiv pentru cererile de finanţare înregistrate la ROMCOM înainte de 1 August.

Creditele ROMCOM au ca obiectiv susţinerea investiţiilor de modernizare şi retehnologizare a întreprinderilor mici şi mijlocii din sectoarele de producţie, servicii şi agricultură, creşterea volumului de activitate şi a competitivităţii întreprinderilor din aceste sectoare şi înfiinţarea de noi locuri de muncă.  De asemenea, puteţi solicita un credit ROMCOM pentru finanţarea capitalului de lucru, sau pentru asigurarea cofinanţării la investiţii care beneficiază de finanţare nerambursabilă.

Creditele ROMCOM au o valoare de până la 120.000 lei, şi se pot acorda pentru o perioadă de până la 60 luni. Astfel, valoarea bonusului pe care îl puteţi obţine în perioada 1 August – 15 Septembrie la contractarea unui credit este de până la 1.200 lei.

Pentru mai multe detalii despre obţinerea unui credit de la ROMCOM sau pentru a solicita o ofertă de credit vă rugăm să ne contactaţi telefonic la 0259 479 793 sau prin email la office@romcom.ro

Dorin Pantea

Despre autor

Despre autor: Dorin este consultant credite şi responsabil pentru promovarea creditelor ROMCOM prin intermediul birourilor ROMCOM din ţară. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2007. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus