Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Conferinta Internationala: “Civil Society: The Engine for Economic and Social Well-Being”

By on 4 May 2017 in Evenimente

Griffiths School of Management din cadrul Universității Emanuel din Oradea împreună cu ROMCOM are deosebita onoare de a vă invita la cea de-a 8-a ediție a Conferinței Internaționale GSMAC organizată în acest an în colaborare cu Concordia University din Texas și Heidelberg Institute for International Studies and Leadership.

GSMAC Invitatie Romcom Resize

În acest an conferința GSMAC 2017 este dedicată subiectului “Civil Society: The Engine for Economic and Social Well-Being” și va avea loc în ziua de 11 Mai 2017, între orele 09:00 și 16:00, la Oradea Trade Center.

Ca în fiecare an conferința va aduce împreună speakeri din mediului de afaceri, reprezentanți ai societăţii civile, ai administraţiei publice și ai mediului educațional din România, Europa și Statele Unite ale Americii. Acești invitați vor susține discursuri pe tema conferinței, încercând să răspundă la întrebări, precum:

  • Care este contribuția societăților civile la bunăstarea economică și socială?
  • Care este rolul agenților economici în reglarea mediului de afaceri?
  • Cum pot economiile aflate în creștere să amplifice rolul organizațiilor non-guvernamentale în bunăstarea economică și socială?
  • În ce măsură și la ce nivel de organizare (naţională, regională, locală) se pot implica actorii neguvernamentali astfel încât să stimuleze dezvoltarea economică și socială?

Obiectivul pentru GSMAC 2017 este ca această conferință să provoacă fiecare om de afaceri din Bihor să își îmbrăţișeze rolul de agent al schimbării și să își creeze mediul propice pentru a prospera.

Intrarea este liberă însă locurile sunt limitate! De aceea vă rugăm să confirmați prezenţa dvs. până vineri, 5 mai 2017 folosind acest link https://goo.gl/forms/yDpUn46Wx6Pp0cnE3 sau accesând www.gsmac.ro.

Peter Kulcsar

Despre autor

Despre autor: Peter este managerul departamentului de training și trainer certificat Persolog din 2008, fiind responsabil pentru programele de dezvoltare profesională și personală oferite clienților noștri. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus