Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Mica Anglie Satu Mare – un colț englezesc dezvoltat in Romania cu credit ROMCOM

By on 5 April 2017 in Credite IMM

Maria Tingey a trăit în Anglia 8 ani, și acolo timp de un an a condus un magazin cu mobilier recondiționat. A văzut potențial în deschiderea unui asfel de magazin și în România. Așadar în 2004 a revenit acasă, iar în 2005 a dechis în Satu Mare un magazin sub numele “Mica Anglie” cu mobilier recondiționat importat din Anglia.

mica anglie satu mare

“Cred că cea mai mare provocare a fost la început, am avut un teren gol, am avut nevoie să înțelegem atât de multe lucruri legate de logistică, electricitate, alimentare cu apă și altele” menționează doamna Tingey.

O viziune mai mare

Mica Anglie a început să se dezvolte, însă doamna Tingey avea o viziune mai mare pentru afacere, dar care necesita finanțare. În acest context a aflat despre ROMCOM și opțiunile de finanțare ROMCOM de la contabilul firmei.

”Am vrut să diversific opțiunile din magazinului nostru și mi-am dat seama că am nevoie de un împrumut pentru asta, așa că nu am fost speriată de ideea de credit. Adică riscul există întotdeauna, dar riscul nu este întotdeauna rău. Uneori ai nevoie să-ți asumi riscul ca să crești.”

Credit ROMCOM

Creditul de la ROMCOM a fost utilizat pentru achiziționarea unui stoc de marfă nouă. Cu profitul obținut și economiile proprii, doamna Tingey a reușit de asemenea să extindă Mica Anglie, dublând spațiul magazinului, și să diversifice produsele pentru a putea atrage noi clienți. În prezent afacerea are 4 angajați.

Sprijin pentru comunitate

Magazinul Mica Anglie oferă sprijin Centrului pentru Autism din Satu Mare. Toate produsele care nu au fost vândute, au fost donate acestui centru. De asemenea, au fost donate haine la spitalul din Negrești.

 “Sunt mulțumită că ROMCOM a decis să ne acorde încredere finanțând afacerea noastră. Simt o satisfacție atunci când un client vine și îmi spune că până și în ziua de azi folosește produsele noastre și în continuare se bucură de ele.”

Potențial

Doamna Tingey stie deja că după ce ai parcurs o etapă de creștere, ai potențialul să crești și mai mult. Noi sperăm ca Mica Anglie să crească cât mai mult și să își bucure clienții cu produse noi.

Vrem să scriem și povestea ta

Ne bucurăm cand avem șansa să scriem despre succesul clienților noștri. Fie că începi o afacere noua, fie vrei să îți duci activitatea la urmatorul nivel, ne-am bucura să îți facilitam asta printr-un credit ROMCOM. Vino să discutăm.

Tags:

Marcel Niculas

Despre autor

Despre autor: Marcel lucreză la biroul ROMCOM din Oradea. Înainte de a se alătura echipei ROMCOM, Marcel a lucrat ca manager de calitate în cadrul unei companii de IT. Din 2006 până în 2016 a lucrat ca și consultant finanțări nerambursabile. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus