Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un Credit ROMCOM: Contractele noastre nu au cuvinte sau paragrafe scrise cu litere mici (39)

By on 9 November 2015 in Credite IMM

ROMCOM este o organizație cu valori puternice în centrul căreia se află clientul și angajatul. Filozofia de business este indreptată înspre dezvoltarea de parteneriate de succes, și nu doar pe oferirea de produse/servicii. Valorile după care ne ghidăm întreaga activitate, care vizează binele clientului și îi oferă soluții de dezvoltare reală și pe care le împărtășim cu echipa noastră sunt: integritate, transparență, pasiune și excelență.

Contract semnatura

Abuzuri

În istoria recentă a domeniului finanțăriilor bancare și nebancare din Romania au fost situații în care s-a abuzat de unele elemente din contractele de credit precum: cuvinte sau paragrafe scrise cu litere mici; terminologia folosită prea complicată pentru un om fără cunoștințe economice; contractele erau atât de stufoase încât clientul nu avea timp să treacă prin toate articolele; erau ascunse anumite clauze și costuri, etc.

Note de subsol

Ne-am confruntat cu toții cu situații în care am văzut reclame cu o afirmație puternică ce ofereau un produs la un preț foarte bun care părea să spulbere concurența, doar ca să constatăm că exista o steluță, iar în josul paginii găseam explicați termenii si condițiile în care se aplică. De multe ori am fost dezamăgiți constatând ca excepțiile și clauzele scrise cu litere mici fie ne descalifică, fie prețul “bombă” creștea automat.

“Ceea ce dau paragrafele scrise cu litere mari, este anulat de paragrafele scrise cu litere mici” Legea lui Murphy

Deoarece la ROMCOM căutăm cu intenționalitate transparența în relația cu clienții dorim să oferim încă de la început toate detaliile cu privire la condițiile de creditare și costuri considerând că este dreptul clientului să ia decizii cunoscând în deplinătate clauzele contractuale.

Fără clauze ascunse

Astfel, nu avem cuvinte sau paragrafe scrise cu litere mici care să schimbe în vreun fel clauzele scrise cu litere mari sau să creeze excepții, iar contractele sunt cât se poate de simple și usor de citit. Încercăm să trecem cu clientul prin toate întrebările pentru a răspunde oricăror neclarități cu privire la conținutul contractelor, clauze și costuri.

Transparența aplicată de ROMCOM pentru dezvoltarea unor parteneriate durabile cu clienții este oferită cu scopul de a livra un produs/serviciu care va ajuta beneficiarul să se dezvolte sănătos.

Vino să discutăm

Dacă vrei sa afli mai multe despre noi, te rugăm să ne contactezi și te așteptăm la sediul Romcom pe str. Gh. Doja, Nr. 49A, Oradea.

Tags:

Mihai Cengher

Despre autor

Despre autor: Mihai este consultant credite Romcom în cadrul biroului din Târgu Mures din septembrie 2014. Înainte de ROMCOM a lucrat timp de 3 ani și jumătate tot în instituții financiare nebancare ca și consultant credite pentru agricultură. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus