Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: pentru noi ești un partener pe termen lung (49)

By on 27 June 2016 in Credite IMM

Parteneriatele pe termen lung sunt cheia tuturor afacerilor de succes. Fie că vorbim de furnizori, clienți sau finanțatori, relațiile de lungă durată cu aceștia asigură o creștere sănătoasă a activității pe care o desfășori, pentru că odată cu trecerea timpului, se construiește cea mai importantă trăsătură în relațiile de business: ÎNCREDEREA.

Parteneriate

Parteneriate pe termen lung

La ROMCOM reușim să construim parteneriate pe termen lung cu clienții noștri din următoarele motive:

1. Suntem de la început alături de tine și de afacerea ta. IFN ROMCOM este singura instituție financiară din țară care îți poate finanța activitatea după primele zile de la înființare.

2. Consultanță financiară gratuită. Datorită experienței de peste 20 de ani, reușim să îți oferim cele mai bune soluții, indiferent de obiectul tău de activitate. De asemenea, previziunile financiare pe care le facem împreună cu clienții noștri s-au dovedit a fi cât se poate de realiste.

3. Servicii integrate. Grupul ROMCOM, oferă, pe langă serviciul de finanțare rambursabilă și alte servicii extrem de utile pentru afacerea ta: consultanță pentru atragerea de fonduri nerambursabile, servicii de training și de contabilitate.

2000 de parteneri

Pentru noi, relația pe termen lung cu clienții noștri este fundamentul activității noastre. Dovada acestui fapt sunt cei peste 2000 de parteneri ROMCOM de-alungul unei perioade de peste 20 de ani.

Te invităm să fii și tu partenerul nostru pe termen lung care își dezvoltă afacerea alături de ROMCOM vino să discutăm.

Tags:

Ionut Craciun

Despre autor

Despre autor: Ionuț este consultant credite în cadrul IFN ROMCOM SA, absolvent al Universitații din Oradea, Facultatea de Științe Economice, specializarea Finanțe-Bănci și masterand în Administrarea Afacerilor în cadrul aceleiași instituții. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2013. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus