Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: Poți solicita prelungirea duratei împrumutului (57)

By on 26 August 2016 in Credite IMM

De cele mai multe ori după semnarea contractului de împrumut, relația dintre debitor și creditor se stinge încet sau chiar dispare. Ambele părți consideră că și-au maximizat interesele, iar comunicarea se mai face doar în cazuri extreme sau pe diverse teme birocratice.

Contract

Este o abordare cu totul eronată pentru că de cele mai multe ori creditorul află târziu de problemele debitorului și singurele măsuri pe care le poate lua pentru a-și recupera împrumutul sunt cele de natură extremă.

Relație apropiată

La ROMCOM încercăm (și reușim în majoritatea cazurilor) să păstrăm o relație cât mai apropiată cu clienții noștri astfel încât să fim la curent cu activitatea lor și să ne putem adapta foarte repede si eficient la orice situație de criză.

Practic, preferăm să facem prevenție printr-o comunicare sănătoasă cu clienții noștri, evitând astfel situațiile nedorite de ambele părți. Această adaptabilitate este posibilă prin câteva instrumente care ne pliază pe nevoia de moment a clienților cu care colaborăm.

Prelungirea duratei

Unul din aceste instrumente îți oferă posibilitatea să prelungești durata împrumutului.

Mai exact, dacă în urma discuțiilor pe care le avem pe parcursul perioadei de rambursare ajungem la concluzia că ratele sunt prea mari, putem prelungi această perioadă dându-ți posibilitatea ție și afacerii tale să “respirați mai ușor” și să trecem împreuna peste un potential impas. Perioada se poate prelungi în funcție de rata pe care crezi că activitatea ta o poate susține, totul cu minimum de elemente birocratice.

Nivelul următor

Probabil știi că o investiție inteligentă te poate ajuta să îți ridici afacerea la nivelul urmator. În cazul în care nu ai capitalul necesar pentru asta, ne-am bucura să te ajutăm, vino să discutăm.

Tags:

Ionut Craciun

Despre autor

Despre autor: Ionuț este consultant credite în cadrul IFN ROMCOM SA, absolvent al Universitații din Oradea, Facultatea de Științe Economice, specializarea Finanțe-Bănci și masterand în Administrarea Afacerilor în cadrul aceleiași instituții. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2013. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus