Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: Am șanse să fiu finanțat și dacă am încheiat anul anterior cu pierdere (55)

By on 4 August 2016 in Credite IMM

Performanţele trecute constituie adesea un barometru util pentru evaluarea performanţelor viitoare. De aceea, dacă afacerea ta are un istoric, societăţile bancare sau nebancare vor interesate să calculeze indicatori și să identifice trenduri bazate pe vânzările precedente, cheltuieli, profit, cash-flow. Scopul este de a determina dacă afacerea ta este eligibilă pentru finanţare, și de a estima rezonabil capacitatea afacerii de a rambursa creditul.

Credite romcom transparenta costuri

Te încurajăm să îți faci o analiză cât mai detaliată a afacerii și indicatorilor ei. În același timp, indicatorii NU trebuie să te descurajeze în decizia de a solicita o finanţare! ROMCOM va lua în considerare cererea ta de finanțare și dacă, de exemplu, ai încheiat anul trecut cu pierdere.

De ce?

În primul rând, încercăm să analizăm afacerea în ansamblul ei, dincolo de indicatorii seci. Apoi, în analiza cererii de credit luăm în calcul mai multe aspecte: cifra de afaceri, perioada de activitate, planul de afaceri, istoricul de creditare, eventuale datorii către bugetul de stat sau bugetul asigurărilor sociale.

Vrem să te ajutăm

La ROMCOM creditele sunt un instrument pe care îl folosim ca să te sprijinim în dezvoltarea afacerii tale. Istoricul afacerii este important, și dacă există o bază pe care se poate construi mai departe, vrem să lucrăm împreună.

Te încurajăm să ne contactezi pentru a discuta despre afacerea ta și despre modul în care noi putem contribui la creșterea ei.

Tags:

Mihaela Feier

Despre autor

Despre autor: Mihaela este responsabilă pentru promovarea creditelor ROMCOM și îngrijirea portofoliului de clienți din Arad. Înainte de a se alătura echipei ROMCOM, a lucrat ca manager în cadrul unei companii avizate pe vânzarea și mentenanța echipamentelor și sistemelor fiscale. Este o persoană dornică de învățare și dezvoltare continuă. Se implică în diverse proiecte sociale și culturale din Arad. Este membru fondator al clubului de public speaking Toastmasters Arad. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus