Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: evităm supraîndatorarea clienților noștri (35)

By on 5 October 2015 in Credite IMM

De peste 20 ani la ROMCOM oferim cele mai bune soluții de dezvoltare, pe termen lung, clienților noștri. Soluțiile de finanțare pentru micile afaceri din partea de vest a țării, însoțite de consiliere financiară și asistență pe parcursul fiecărui proiect derulat impreună cu clienții, constituie principalul domeniu de activitate al IFN ROMCOM SA.

Credite ROMCOM

Colaborând cu firme start-up sau afaceri relativ noi, este foarte important să înțelegem cu adevărat nevoia de finanțare, pentru a le putea oferi clienților noștri “combustibilul” de care au nevoie. La început, nevoia de finanțare este redusă, și este de preferat ca finanțarea să crească pe măsură ce și afacerea se dezvoltă.

Supraîndatorarea

Supraîndatorarea este una dintre principalele lecții pe care mulți le-am învățat în anii trecuți. Trebuie să avem grijă ca rata lunară să nu împovăreze afacerea și să se întindă pe un termen prea mare.

Limitări

La ROMCOM, pe de o parte creditul este limitat la 120.000 Ron, iar termenul de plată este de până la 60 de luni. Pe de altă parte, în calculul capacității de rambursare, căutăm să luăm în considerare orice alte rate sau obligații de plată care pot afecta afacerea, și să evităm astfel supraîndatorarea.

După acordarea creditului, toată lumea este fericită și plină de entuziasm, și ne dorim ca acest entuziasm să se mențină pe termen lung și să fim martorii poveștilor de succes ale clienților și partnerilor noștri.

Vino să discutăm

Dacă vrei să afli mai multe despre produsele noastre de creditare te invităm să ne contactezi sau sa arunci o privire peste seria de articole 100 Argumente pentru un credit ROMCOM.

Tags:

Dana Fetea

Despre autor

Despre autor: Dana este consultant credite la IFN ROMCOM SA , din 2013. A absolvit Facultatea de Științe Economice și a a urmat Programul de Master International Business & Management din Pavia, Italia. Are experiență în vânzări și este pregatită să vă dea cele mai bune soluții. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus