Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Ne pregătim pentru POR 2014-2020!

By on 8 October 2015 in Finanțări nerambursabile

Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, este fără doar și poate una dintre cele mai așteptate linii de finanțare nerambursabilă pentru întreprinderile din mediul urban. Conform ultimelor informații primite de la Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în luna noiembrie se preconizează lansarea domeniului ce vizează îmbunătățirea competitivității microîntreprinderilor (Axa prioritară 2.1).

Programul operational regional 2014-2020

Depunere electronică

Așa cum era de așteptat, solicitanții vor avea obligația de a depune cererile de finanțare electronic printr-un sistem electronic MySMIS, tot prin mediul online derulându-se și corespondenta ulterioara, inclusiv atașarea documentelor scanate.

O dată exactă cu lansarea domeniului și deschiderea sistemului electronic MySMIS pentru depunerea proiectelor nu aveam. Însă, în luna noiembrie va avea loc o întâlnire a Comitetului de Monitorizare unde se va discuta demararea la nivelul regiunii a Programului 2014-2020 prin organizarea unei conferințe internaționale pe tema dezvoltării urbane.

Ghidul solicitantului

Vă reamintim faptul că Ghidul Solicitantului varianta consultativa și grila de evaluare varianta consultativă au fost deja publicate. Mai multe informații puteți găsii accesând linkul de mai jos:
http://romcom.ro/finantare-investitii-microintreprinderi-mediul-urban/

Haideți să discutăm

Dacă sunteți interesați să obțineți o finanțare nerambursabilă prin intermediul acestui program, vă invităm să contactați consultanții ROMCOM pentru verificarea eligibilității și a punctajului maxim ce se poate obține pentru proiectul dorit de dvs. și pentru pregătirea proiectului în timp util, înainte de deschiderea apelului de proiecte.

Tags:

Corneliu Cadar

Despre autor

Despre autor: Corneliu s-a alăturat echipei ROMCOM din Oradea în iulie 2014. A absolvit Facultatea de Management de la Universitatea Emanuel din Oradea şi lucrează la departamentul de consultanţă – finanţări nerambursabile cu fonduri europene și fonduri de la bugetul de stat. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus