Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: Nu ai costuri de ridicare ipoteca si gaj (50)

By on 1 July 2016 in Credite IMM

Probabil oriunde mergi pentru a beneficia de un serviciu ești nevoit să achitți un onorariu pentru prestarea acelui serviciu. Cu siguranță ai auzit, și nu de puține ori, zicale precum „în viață totul se plătește”, „orice costă bani”, „nimic nu este gratis” ș.a.m.d.

Credite romcom costuri ipoteca

Comisioane pe care NU le percepem

Ei bine, la ROMCOM, printre multe alte costuri și comisioane pe care NU le aplicam pentru diferite servicii se regăsește și faptul că nu percepem costuri de ridicare a ipotecii și gajurilor.

Practic, după rambursarea împrumutului, ROMCOM va face demersurile necesare de întocmire a actelor necesare pentru radierea ipotecii și gajurilor, fără ca acest serviciu să genereze costuri suplimentare pentru tine.

Fără birocrație și timp irosit

Astfel, dacă ești clientul nostru sperăm să ai parte de o experiență plăcută alături de ROMCOM, să evităm încărcarea timpului tău cu birocrația care acaparează tot mai mult din cea mai prețioasă resursă a noastră – timpul.

Dacă vei avea costuri, acestea vor fi exclusiv legate de serviciile notarului și/sau a instituției care face radierea ipotecii sau gajului.

Alege cu încredere ROMCOM ca și partener în afaceri, pentru că ROMCOM te scutește de birocrație și de costuri suplimentare pentru servicii privind radierea ipotecii și gajului.

Vino să discutăm

Pentru a obține mai multe informații despre creditele ROMCOM, te invităm să ne contactezi.

Tags:

Alexandru Fara

Despre autor

Despre autor: Alex este consultant de credite la ROMCOM, activând în Timișoara. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, a făcut voluntariat patru ani în cadrul Asociației Europene a Studenților la Drept, unde s-a implicat activ pe departamentele Marketing, Trezorerie și Strângere de Fonduri.S-a alaturat echipei Romcom în noiembrie 2015. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus