Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: Primesc o ofertă scrisă care include scadențarul și costurile creditului (36)

By on 22 October 2015 in Credite IMM

Decizia contractării unui credit trebuie să se bazeze pe costurile creditului și condițiile de creditare. Capitolele cele mai IMPORTANTE din contractul de credit sunt cele legate de dobânzi şi comisioane, garantarea creditului, drepturile şi obligaţiile părţilor, clauze speciale, …. dar bineînţeles ca tot textul contractului trebuie citit cu atenţie.

Grafic bani

De asemenea, înainte de semnarea unui contract de credit trebuie să verificați dacă dobânda este fixă pe toata durata creditului sau dacă poate varia in funcție de condițiile pieţei.

După ce am identificat nevoia de finanțare și creditul care ți se potrivește cel mai bine, la ROMCOM vei primi întotdeauna o ofertă de credit, care va cuprinde:

  • costurile asociate creditului,
  • scadenţarul estimat de rambursare
  • termenul de rambursare,
  • defalcarea ratelor pe componente de principal și dobândă.

Astfel, poți decide având toate informațiile dacă vei contracta creditul, și de asemenea vei avea o bază clară de comparație cu alte potențiale oferte de credit.

Află mai multe

Dacă vrei să afli mai multe despre produsele noastre de creditare te invităm să ne contactezi sau sa arunci o privire peste seria de articole 100 Argumente pentru un credit ROMCOM.

Tags:

Ibolya Kulcsar

Despre autor

Despre autor: Ibi este consultant credite şi are o experienţă de peste 10 ani cu ROMCOM. Ibi este responsabilă pentru promovarea creditelor ROMCOM şi are un portofoliu de peste 80 de clienţi din diverse domenii. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus