Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un Credit ROMCOM: Nu e nevoie să vii tu la noi, venim noi bucuroși la tine! (37)

By on 26 October 2015 in Credite IMM

Trăim într-o societate în care timpul a devenit cea mai importantă resursă pe care o avem. Diferența dintre Bill Gates, cel mai bogat om din lume și un om de rând nu este faptul ca lucrează mai mult, ci capacitatea de a-și folosi mai eficient timpul. O zi este formată din 24 ore pentru oricine, contează modul în care folosim această resursă limitată, de aici și zicala pe care am auzit-o probabil fiecare: “time is money” (timpul înseamnă bani) citat folosit de Benjamin Franklin, faimosul politician american.

Timp

Proceduri simplificate

Romcom înțelege contextul economic actual și vine în întâmpinarea nevoilor clienților prin simplificarea procedurilor, inclusiv cu disponibilitatea de a ne deplasa la sediul dumneavoastră pentru a întocmi împreună dosarul și a clarifica orice detaliu cu privire la procesul de creditare. Este de ajuns să ne contactați si noi ne vom deplasa în cel mai scurt timp la sediul societății dumneavoastră pentru a discuta și evalua proiectul urmând a vă da un răspuns în cel mai scurt timp.

10 zile

Un caz concret este clientul” SC Comert SRL” (nume modificat), care după o preaprobare a unui credit la bancă, multe drumuri, timp investit si un dosar stufos, nu a primit finanțarea dorită. Avea nevoie urgentă de capital de lucru pentru a achiziționa marfa in cantități mari și condiții mai avantajoase. Ne-a contactat pe noi, a doua zi ne-am intâlnit și am discutat condițiile de finanțare, am vizitat afacerea și am pregătit actele pentru dosarul de credit, astfel că de la prima intâlnire și până la intrarea banilor în contul clientului au trecut fix 10 zile.

Noi credem ca e important să dezvoltăm relații durabile cu clienții noștri, iar unul dintre criteriile de bază este găsirea de soluții pentru a simplifica procedurile și a economisi timpul dumneavoastră.

Vă las să meditați în continuare la urmatorul citat: “Nu poți da timpul înapoi, insă poți lua decizii azi pentru a economisi timp mâine.”

Haideți să discutăm

Dacă vreți să aflați mai multe despre produsele noastre de creditare vă invităm să ne contactați sau sa aruncați o privire peste seria de articole 100 Argumente pentru un credit ROMCOM.

Tags:

Mihai Cengher

Despre autor

Despre autor: Mihai este consultant credite Romcom în cadrul biroului din Târgu Mures din septembrie 2014. Înainte de ROMCOM a lucrat timp de 3 ani și jumătate tot în instituții financiare nebancare ca și consultant credite pentru agricultură. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus