Soluții de dezvoltare pentru afaceri

De ce să ne cunoaștem profilul de personalitate?

By on 23 February 2011 in Training

Dacă vă preocupă dezvoltarea personalităţii şi a competenţelor interumane, aveţi acum posibilitatea să descoperiţi şi să utilizaţi un instrument excelent: Modelul de Personalitate persolog. Modelul a fost dezvoltat de Prof. John Geier din SUA şi Persolog Germania, fiind folosit şi recunoscut la nivel internaţional!

Modelul de Personalitate persolog descrie patru stiluri comportamentale de bază: Dominant, Influent, Stabil şi Conştiincios. Este un instrument practic pentru evaluarea şi dezvoltarea personalităţii, modelul fiind foarte uşor de înţeles şi de reţinut. Trainerii certificaţi relatează că participanţii la cursurile lor sunt plăcut surprinşi şi entuziasmaţi de rezultatele evaluării persolog. Modelul facilitează o auto-evaluare şi cunoaştere mai profundă a propriului comportament, a punctelor forte şi a limitărilor. De asemenea, ne ajută în analiza comportamentului altor persoane (angajaţi, colegi, clienţi) pentru a-i înţelege mai bine, a conştientiza nevoile lor şi a interacţiona cu ei în mod adecvat. Astfel implementarea instrumentului rezultă creşterea eficienţei în munca de echipă şi în relaţiile cu clienţii.

Prin programul de licenţiere persolog oferim instruirea necesară pentru aplicarea şi interpretarea instrumentelor persolog, cu ajutorul cărora licenţiaţii îşi extind serviciile în mod semnificativ ca trainer, coach, consultant, sau practician HR.

Domenii de aplicare:

 • auto-cunoaştere şi dezvoltare personală
 • traininguri soft-skills: leadership, vânzări, comunicare, managementul conflictelor
 • coaching / mentorat
 • îmbunătăţirea colaborării în echipe
 • orientare în alegerea carierei
 • recrutare-selecţie de personal

Avantajele Modelului de Personalitate persolog:

 • bază ştiinţifică solidă – validitate şi fidelitate ridicată
 • simplu de pus în practică – uşor de priceput şi de reţinut
 • orientat spre acţiune
 • focalizare clară asupra procesului de dezvoltare

Beneficiile programului de licenţiere persolog pentru dvs.:

 • obţineţi licenţa pentru un pachet complex de instrumente persolog, validate ştiinţific şi recunoscute la nivel internaţional, care devin parte din portofoliul dvs.;
 • le puteţi fructifica în activitatea dvs. de training (diferite tematici soft-skills), coaching sau recrutare-selecţie de personal, adăugând mai multă valoare serviciilor dvs;
 • clienţii dvs vor aprecia utilitatea instrumentelor persolog® şi astfel atrageţi clienţi noi!

Cum puteţi ajunge în posesia instrumentelor persolog?

 • Obţineţi propriul Profil de Personalitate persolog – online! Aveţi posibilitatea să comandaţi o evaluare online prin website-ul www.persolog.ro După completarea unui chestionar online, obțineţi raportul de evaluare personalizat cu informații valide şi valoroase despre stilul dvs de personalitate, stilul de conducere și perceperea postului! Maximizați-vă potențialul prin autocunoaștere!
 • Înscrieţi-vă şi participaţi la un program de licenţiere persolog! Recent am lansat un program de bază (autorizare) şi un program avansat (certificare). Ambele pot fi livrate în cadrul unor sesiuni deschise sau in-house, chiar individual, oferind astfel mai multă flexibilitate clienţilor. Pentru detalii, contactaţi-ne la adresa info@persolog.ro sau la numărul 0259-419.878!

Peter Kulcsar
Project Manager & Trainer Certificat
Persolog Romania
www.persolog.ro
 
Peter Kulcsar

Despre autor

Despre autor: Peter este managerul departamentului de training și trainer certificat Persolog din 2008, fiind responsabil pentru programele de dezvoltare profesională și personală oferite clienților noștri. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus