Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Finanţare nerambursabilă de 10.9 mil lei pentru primaria Salard

By on 25 May 2010 in Finanțări nerambursabile

Săptămâna trecută s-a publicat raportul de selecţie pentru sesiunea nr. 1/iunie-iulie 2009 din cadrul Măsurii 322 – Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale.

Proiectul “Modernizare şi asfaltare drumuri comunale şi străzi, comuna Salard, înfiinţare şi dotare centru tip “After School ” în localitatea Sălard, dotare cămin cultural în localitatea Sălard, comuna Sălard, judeţul Bihor”, la a cărui elaborare a participat şi echipa de consultaţi ROMCOM, a fost selectat pentru o finanţare de 10.9 mil Ron.

Aşa cum arată şi titlul proiectului, acesta vizează modernizarea şi asfaltarea drumurilor comunale din Comuna Sălard, înfiinţarea unui centru de tip “After School” şi dotarea cu echipamente a căminului cultural din localitatea Sălard.

În cadrul sesiunii s-au depus 2.051 proiecte (inclusiv proiectele reportate din 2008), cu o valoare publică totală de 19.964.825.874 lei. Suma alocată pe sesiune a fost de 3.098.163.739,15 lei.  După procesul de evaluare au fost selectate pentru finanţare 295 de proiecte, cu o valoare totală de 3.087.942.695 lei. Rapoartele complete de selectie sunt disponibile aici.

Conform calendarului indicativ propus pentru sesiunile de depunere aferente anului 2010, anul acesta nu vor fi sesiuni noi pe Măsura 322.

Daniel Pop

Despre autor

Despre autor: Dani este managerul programului de consultanţă în fonduri europene, şi este specializat în proiecte complexe. Înainte de a se alătura echipei ROMCOM, Dani a fost directorul unei companii din industria alimentară din Bistriţa Năsăud. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus