Soluții de dezvoltare pentru afaceri

FLORĂRIA VALENSIANA

By on 7 May 2021 in Credite IMM

Florăria Valensiana a luat naștere în urmă cu trei ani, când Mirela s-a întors în țară după mai bine de 10 ani petrecuți în străinătate. Simțea că nu își mai găsește locul, și dorința ei a fost să revină acasă să înceapă o afacere, și astfel să ajute și comunitatea din care făcea parte.

S-a întors în România, și a început să realizeze ornamente din flori naturale și artificiale pentru prieteni și vecini. Mirela s-a convins că există cerere pentru produsele ei, dar avea nevoie de o sumă de bani pentru a începe așa cum trebuie afacerea.

Economiile ei s-au dus în mare parte în renovarea casei și alte cheltuieli personale. Nu voia să se împrumute de la familie și de la apropiați. Nu știa cum va demara activitatea, dar asta nu a oprit-o să meargă înainte, așa că și-a înființat o firmă.

”Într-o zi am primit un telefon de la ROMCOM. Mi-au spus că mă pot ajuta să-mi dezvolt afacerea, și m-au invitat la o întâlnire cu un consultant de credite pentru a discuta mai multe despre afacerea mea. Telefonul acela a fost răspunsul la rugăciunile mele pentru banii de care aveam nevoie ca să încep”, spune Mirela.

“Totul a descurs foarte repede și am primit o ofertă mai bună decât m-am așteptat. Practic ROMCOM mi-a oferit un credit fără dobânda prin programul Rotary. Am avut impresia că într-un final, în România lucrurile se schimbă în bine iar firmele mici chiar sunt sprijinite.”

 

“Am obținut banii foarte repede, în aproximativ 10 zile, și astfel am putut deschide Florăria Valensiana (https://www.facebook.com/floreriavalensiana). 

Din experiența cu ROMCOM, cel mai mult am apreciat faptul că ceea ce mi s-a spus s-a și întâmplat, nu au fost doar promisiuni.

Florăria Valensiană este doar un exemplu de afacere mică dezvoltată cu credit de la ROMCOM. Finanțările Rotary Club Oradea și ROMCOM sunt cuprinse între 3.000 si 16.000 lei și se acordă pe o perioada de până la 36 luni. Acestea vizează investiții și capital de lucru prin credite mici la costuri subvenționate.

Indiferent că începi o nouă afacere, sau doreşti să îţi dezvolți activitatea la un alt nivel, am fi bucuroşi să te putem ajuta cu unul dintre împrumuturile noastre. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta aici.

Dorim să ne implicăm în povestea afacerii tale:

Pentru ROMCOM este o plăcere să avem ocazia să scriem despre succesul clienților noştri. Indiferent că începi o nouă afacere, sau doreşti să îţi îndrepţi activitatea către un alt nivel, am fi bucuroşi să te putem ajuta cu unul dintre împrumuturile noastre. Sună la 0722.862.151 sau vino să vorbim.

Tags: ,

Dana Fetea

Despre autor

Despre autor: Dana este consultant credite la IFN ROMCOM SA , din 2013. A absolvit Facultatea de Științe Economice și a a urmat Programul de Master International Business & Management din Pavia, Italia. Are experiență în vânzări și este pregatită să vă dea cele mai bune soluții. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus