Soluții de dezvoltare pentru afaceri

SAF 90, CURĂȚĂTORIE DE COVOARE ÎN TIMIȘOARA CU CREDIT ROMCOM

By on 1 July 2021 in Credite IMM

Covorul spălat la noi, revine repede înapoi (la dumneavoastră)! 

Fie pandemie sau nu, mulți dintre noi nu au posibilitatea să își spele/curețe covoarele în propria gospodărie. La acestea s-a gândit și domnul Valentin Stînă, coordonator al SAF 90 – spălătorie și curățătorie de covoare din Timișoara, atunci când a pus bazele acestei afaceri: “Covoare curate înseamnă o casă mai curată și gospodine mai liniște”, ne spune domnul Stînă.

Afacerea este amplasată în Timișoara, strada Grigore Alexandrescu (zona Mehala), însă oferă servicii și de preluare/livrare a covoarelor de la domiciliul clientului. “Înțelegem că oamenii nu au timp, și e normal având în vedere ritmul în care trăim – tocmai de aceea noi mergem să preluăm covoarele de la client, și le aducem ulterior înapoi”, continuă dl. Stînă.

Covoarele sunt spălate cu o mașină automată pentru spălat covoare, după ce anterior au fost desprăfuite. Ulterior, sunt stoarse în centrifugă (fără ca aceasta să afecteze în vreun fel covorul), uscate. Înainte de livrare, toate covoarele sunt reverificate, periate, aspirate și parfumate, înainte de a fi înfoliate și livrate la client. Nici un covor nu pleacă către clienți neverificat și neînfoliat. Curățarea se face în mod similar și pentru mochete, pături și pilote.

 

 

Cheia succesului? ”Tratează-ți clientul așa cum ai dori să fii tratat – de la preluarea comenzii, la preluarea covoarelor, curățare, livrare, calitate ireproșabilă” ne-a spus d del. Stînă.

De ce finanțare ROMCOM? 

“Pe lângă implicarea în alte activități, business-ul de spălătorie de covoare a fost unul nou pentru noi, și băncile cu care lucrăm nu au vrut să finanțeze business nou. ROMCOM a fost soluția la momentul potrivit, fără un timp lung de așteptare”, mărturisește dl. Stînă.

Spălătoria de covoare SAF 90 poate fi găsită la telefon 0755.020.721 (atât pentru Timișoara cât și pentru zona Metropolitană), dar și pe Facebook aici la adresa https://www.facebook.com/spalatorie.covoare.756 

Dorim să ne implicăm în povestea afacerii tale:

Pentru ROMCOM este o plăcere să avem ocazia să scriem despre succesul clienților noştri. Indiferent că începi o nouă afacere, sau doreşti să îţi îndrepţi activitatea către un alt nivel, am fi bucuroşi să te putem ajuta cu unul dintre împrumuturile noastre. Contactează-ne aici pentru mai multe detalii.

Tags: ,

Cristian Mazilu

Despre autor

Despre autor: Cristi este consultant credite ROMCOM, absolvent al Universitatii de Vest din Timisoara. Are o experiență de aproximativ 12 ani în sistemul bancar, dar şi în consultanţă juridică şi de dezvoltare/organizare de business. S-a alăturat echipei ROMCOM în Aprilie 2018. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus