Soluții de dezvoltare pentru afaceri

GRADINITA LUI MATEI – GRADINITA PRIVATA DESCHISA IN ARAD CU FINANTARE ROMCOM

By on 23 May 2019 in Credite IMM

De curand, in Arad, s-a deschis o noua gradinita privata, situata pe strada Elena Ghiba Birta, in apropiere  de Piata Mihai Viteazu. Aceasta gradinita a luat nastere din dorinta unor parinti  grijulii de a fi alaturi de baiatul lor. Gradinita se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 si 6 ani, promovand un invatamant in care calitatea si diversitatea actului educational sa fie in armonie cu cerintele si nevoile parintilor.

“Gradinita pare, la prima vedere, doar un loc in care cei mici se distreaza, mananca si dorm in timpul in care parintii sunt la serviciu, pana cand acestia vin sa ii ia acasa. De fapt, rolul gradinitei este mult mai important, deoarece aici copilul se dezvolta psihic, isi perfectioneaza diverse abilitati si invata lucruri care il vor ajuta la scoala ” ne spune Mihaela Iancu, mamica grijulie si proprietar al afacerii.

 

Din domeniul make-up artist in afacerea proprie

Inainte de a lua hotararea sa deschida gradinita, Mihaela a a lucrat ca si make-up artist. Din dorinta de a petrece cat mai mult timp alaturi de copilasul ei si de a avea timpul necesar de implicare in educatia lui, a luat hotararea sa incerce un domeniu cu totul nou pentru ea. Se pare ca i se potriveste ca o manusa, dovada fiind activitatile creative la care ii angreneaza pe copii, activitati de care se ocupa personal. Proiectele lunare si saptamanale  ii atrag ca un magnet pe copii, ajutandu-i in acelasi timp sa se dezvolte.

 

Cu ajutorul unui credit ROMCOM

Cu toate ca ideea era una foarte buna, si aveau si un spatiu adecvat pentru proiect, Mihaela si sotul ei Adrian au intampinat tot felul de probleme. „Sa ai o viziune despre cum va arata mobilierul din sala de mese, patuturile copiilor, curtea imensa care are nevoie de un tobogan si sa nu poti sa le achizitionezi, e frustrant ” ne spune Mihaela .

ROMCOM a venit in sprijinul lor, fiind singurul finantator care a avut incredere in aceasta afacere. In decurs de cateva zile, banii necesari investitiei au fost virati in contul lor si in scurt timp, Mihaela a amenajat salile de clasa punandu-si in practica ideile la care a visat de mult timp.In prezent Mihaela se ocupa de amenajarea curtii interioare si este fericita sa isi materializeze visul. „Visele nu se risipesc dar nici nu zboara daca nu le dai aripi !” ne spune fericita Mihaela .

Gradinita are o capacitate de 40 locuri pentru copii, urmand sa functioneze din plin incepand din toamna. Infrastructura gradinitei este compusa dintr-un teren de joaca generos, o sala de balet, o sala de activitati diverse si multe alte facilitati care ofera copiilor un mod inedit de dezvoltare.

Astfel, Mihaela a creat un mediu deosebit pentru dezvoltarea copilasilor iar motto-ul gradinitei este: „Educatia si cresterea sanatoasa a copilului tau este prioritatea noastra ” .

 

Vrem să vă scriem povestea

La ROMCOM, suntem bucuroşi când avem şansa de a scrie despre succesul clienţilor noştri. Indiferent dacă începi o afacere nouă sau doreşti să îţi duci afacerea la nivelul următor, ne-am bcura să finanțăm afacerea ta. Vino să vorbim! sau suna la 0754 434 284 pentru a lua legatura cu un consultant de credite ROMCOM.

Tags: ,

Nicoleta Vermeșan

Despre autor

Despre autor: Nicoleta este consultant credite la IFN ROMCOM SA în cadrul biroului din Arad începând cu ianuarie 2019. Înainte de a face parte din echipa Romcom a lucrat tot în cadrul unei instituții financiar nebancare. Așadar o recomandă experiența și profesionalismul de care dă dovadă. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus