Soluții de dezvoltare pentru afaceri

IFN ROMCOM SA îşi menţine rating-ul B+

By on 22 September 2011 in Credite IMM

IFN ROMCOM SA, divizia de acordare de credite din cadrul grupului ROMCOM a primit în luna Septembrie rating-ul B+ din partea Microfinanza Rating din Italia, unul din liderii globali în evaluarea societăţilor de microfinanţare.

Rating-ul obţinut confirmă performanţa şi operaţiunile IFN ROMCOM SA, în ciuda mediului economic dificil, precum şi perspectiva stabilă a societăţii pe termen scurt şi mediu. Evaluarea precedentă a IFN ROMCOM SA a fost realizată în Iunie 2008, tot de către Microfinanza Rating, calificativul obţinut fiind tot B+.

Evaluarea a fost finanţată de Comisia Europeană prin Fondul European de Investiţii (EIF) în cadrul iniţiativei de asistenţă tehnică JASMINE.

Calificativul B+ este valabil timp de un an. Versiunea completă a raportului de rating este disponibilă la http://www.mixmarket.org/mfi/romcom/files.

Vlad Mihuț

Despre autor

Despre autor: Vlad este directorul general al ROMCOM, şi este responsabil pentru implementarea strategiei ROMCOM şi relaţia cu partenerii de afaceri şi instituţiile de reglementare. Vlad s-a alăturat echipei ROMCOM în 2003. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus