Soluții de dezvoltare pentru afaceri

ROMCOM: 20 de ani de dezvoltare a afacerilor

By on 22 September 2011 in Evenimente

ROMCOM se pregăteşte să aniverseze în luna Octombrie 20 de ani de dezvoltare a afacerilor mici şi mijlocii în România prin soluţii de dezvoltare pentru întreprinderi mici şi mijlocii prin servicii de finanţare, consultanţă şi instruire în domeniul afacerilor. Am crescut alături de clienţii şi partenerii noştri și am învățat unii de la ceilalţi. Vă mulţumim tuturor pentru acest parteneriat.

Programul ROMCOM a demarat în Oradea în anul 1991, la iniţiativa organizaţiei Christliche Ostmission din Worb Elveţia, cu misiunea de a contribui la dezvoltarea afacerilor mici şi mijlocii şi înfiinţarea de locuri de muncă pe bazele eticii creştine. În prezent, ROMCOM are birouri în Oradea, Timişoara, Zalău, Suceava şi Galaţi.

Ce am realizat împreună în aceşti 20 de ani?

  • Peste 1.200 de proiecte de afaceri iniţiate de clienţii noştri au primit credite prin care s-au creat şi susţinut peste 6.000 de locuri de muncă;
  • Sute de întreprinzători au participat la  seminariile ROMCOM, mulţi afirmând că instruirea e mai valoroasă decât banii;
  • Am facilitat accesul la finanţare nerambursabilă pentru aproximativ 400 de proiecte de investiţii, cu o valoare cumulată de peste 250 milioane lei.
  • Multe afaceri începute cu un capital mic au devenit lideri de piaţă în sectoarele lor de activitate, şi unele chiar au fost vândute către investitori strategici pentru sume cu multe zero-uri
  • Am învăţat lecţii valoroase – unele din experienţa proprie, altele din experienţa celorlalţi.

Vă invităm să sărbătorim împreună acest moment în cadrul Congresului Aniversar ROMCOM care va avea loc pe data de 15 Octombrie 2011, la Oradea. Tema congresului va fi “Cele 10 porunci pentru întreprinzători – lecții învățate în 20 de ani de dezvoltare a afacerilor”.

Evenimentul se va desfășura la Universitatea Emanuel din Oradea, pe str. Nufărului nr. 87 începând cu ora 10 (înscrierile vor începe de la ora 9:00). Pentru a confirma participarea dumneavoastră și a persoanelor care vă însoțesc, vă rugăm să ne contactați la telefon 0259 479 793, fax 0259 441 911 sau pe e-mail la anca.vancea@romcom.ro.

Aşteptăm să ne revedem în cadrul Congresului Aniversar ROMCOM pe 15 Octombrie 2011.

La mulţi ani, ROMCOM!

Imre Kulcsar

Despre autor

Despre autor: Imre este membru de bord și directorul Fundaţiei ROMCOM. Lucrează în cadrul ROMCOM încă din 1991. De asemenea, Imre este membru în consiliul de administraţie al IFN ROMCOM SA. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus