Soluții de dezvoltare pentru afaceri

KS GOLDMAN AGRAR – agricultură germană pe pământ românesc, cu credit de la ROMCOM

By on 8 December 2016 in Credite IMM

După împlinirea vârstei de 18 ani, gemenele Kuper, de cetățenie germană, au decis să vină în România să lucreze pentru o rețea de telefonie mobilă. În timpul unei excursii în partea muntoasă a județului Caraș-Severin s-au îndrăgostit de zonă și s-au hotărât să înceapă o activitate în agricultură. Astfel au achiziționat o proprietate in localitatea Tirol, au luat câteva animale (ovine, caprine, cabaline) și astfel au pus bazele unei mici ferme.

ks goldman agrar1

De asemenea, au înființat firma KS GOLDMAN AGRAR SRL, administratorul firmei fiind Nicole Kuper, una dintre gemene. Au căutat cilenți și au încheiat promisiuni de furnizare lucernă balotată, atât către persoane fizice cât și juridice. Au reușit să obțină contracte de arendă pentru terenuri pe care să le lucreze în zona Tirol (Caraș-Severin). Tot ce le lipsea era lucerna…

Nevoie de utilaje

Pentru cultivarea lucernei gemenele Kuper aveau nevoie de un tractor și de utilaje. Au început să caute finanțare și așa au ajuns la ROMCOM, care finanțează inclusiv afaceri aflate la început de drum. Cu creditul ROMCOM, surorile și-au asigurat banii necesari pentru achiziționarea echipamentelor de care aveau nevoie pentru cultivarea si recoltarea lucernei.

De la idee la afacere de familie

KS GOLDMAN AGRAR SRL este un exemplu bun de idee transformată în afacere de familie cu un credit obținut la momentul oportun.

Care e ideea ta?

Dacă ai viziune pentru dezvoltarea afacerii și ai nevoie de bani pentru a pune în aplicare planul, vino să discutăm despre un credit ROMCOM.

Tags:

Alexandru Fara

Despre autor

Despre autor: Alex este consultant de credite la ROMCOM, activând în Timișoara. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, a făcut voluntariat patru ani în cadrul Asociației Europene a Studenților la Drept, unde s-a implicat activ pe departamentele Marketing, Trezorerie și Strângere de Fonduri.S-a alaturat echipei Romcom în noiembrie 2015. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus