Soluții de dezvoltare pentru afaceri

ROMCOM recrutează consultant de credite la Timișoara

By on 12 December 2016 in Credite IMM

Ai abilități excelente de comunicare și analiză. Ești proactiv(ă), analitic(ă) și te descurci foarte bine atât atunci când lucrezi singur(ă) cât și în echipă. Știi ce înseamnă să fii orientat spre client și să rezolvi probleme. Ai abilități de utilizare a calculatorului, și ești familiar(ă) cu industria serviciilor financiare – poate chiar și experiență în domeniu. Ai carnet de șofer auto și ai disponibilitatea de a călători și de a te adapta unui orar flexibil.

Antreprenor

Dacă paragraful de mai sus este desprins din CV-ul tău, s-ar putea să ai profilul necesar pentru a lucra cu noi la Timișoara în domeniul creditelor.

Responsabilități

Responsabilitățile tale ar include promovarea și vânzarea creditelor ROMCOM (îți dăm cel puțin 100 de motive pentru asta), pregătirea cererilor de credit, managementul portofoliului de credite precum și relația cu partenerii noștri din zonă .

Beneficii

Ca răsplată, ne angajăm să fim alături de tine, să te ajutăm să devii expert(ă) în credite pentru afaceri mici și să te plătim după rezultate.

Trimite un CV

Sună tentant? Dacă da, scrie-ne la office@romcom.ro, vrem să te cunoaștem.

Tags:

Vlad Mihuț

Despre autor

Despre autor: Vlad este directorul general al ROMCOM, şi este responsabil pentru implementarea strategiei ROMCOM şi relaţia cu partenerii de afaceri şi instituţiile de reglementare. Vlad s-a alăturat echipei ROMCOM în 2003. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus