Soluții de dezvoltare pentru afaceri

LUPART SSMP – Lucrări de instalații electrice finanțate cu credit ROMCOM

By on 21 March 2018 in Credite IMM

De profesie inginer electro-mecanic, Gabriel Sleam a lucrat timp de 10 ani în domeniu vânzărilor de piese auto și materiale de construcție.

gabriel sleam

“Am văzut o legătură între experiența mea și piața de electrice, astfel am decis să îmi iau atestatul în lucrări de instalații electrice.”

Pe piață din 2015

Gabriel s-a asociat cu Alin, vărul lui, de profesie inginer automatizări, și s-au specializat în sisteme de alarmă de la incendiu, sistem de pază și protecție și sisteme de supraveghere video. În 2015 au pus împreună bazele LUPART SSM, firmă specializată în lucrări de instalații electrice.

“Aveam un proiect în derulare, și cineva ne-a furat scule de lucru ce valorau în jur de 30,000 lei. Pe lângă asta, aveam nevoie de bani pentru a finaliza și preda proiectul. Aveam nevoie urgentă de un credit. Am auzit de ROMCOM de la o verișoară, ea mi-a recomandat această instituție de finanțare.”

Credit ROMCOM

Primul credit de la ROMCOM a venit în anul 2016, și cu banii din împrumut Gabriel a achiziționat scule și echipamente performante. De asemenea, a reușit să finalizeze la timp proiectul în lucru.

“E normal să ai emoții când e vorba de a lua un împrumut, eu de fiecare dată am emoții.”

mărturisește Gabriel. Au urmat alte 2 credite de la ROMCOM, utilizate pentru dezvoltarea afacerii și pentru creșterea nivelului serviciilor oferite.

O echipă în creștere

În prezent LUPART SSMP are 5 angajați în echipă și Gabriel speră să-și mărească echipa în viitor. Majoritatea au fost fără experiență la început, însă au avut posibilitatea de a-și dezvolta noi abilități și de a învăța o nouă meserie.

“Le-am oferit calificare prin cusuri specializate. Nu contează atât de mult cunoștințele, cât contează caracterul omului. Am un angajat care are numai 10 clase, și care acum a ajuns șef de echipă. A fost harnic și a avut atitudinea potrivită. Să fii șef de echipă poate fi o adevărată provocare.”

Privind înspre viitor

Alimentată de energia lui Gabriel și a lui Alin, de oportunitățile din piață și de creditele de la ROMCOM, echipa LUPART SSM privește cu încredere spre viitor.

Te putem ajuta?

Dacă te regăsești în istoria lui Gabriel și ai început recent o afacere nouă, sau dacă vrei să îți duci activitatea la urmatorul nivel, ne-am bucura să facilităm acest process printr-un credit ROMCOM. Vino să discutăm.

Tags:

Loredana Moraru

Despre autor

Despre autor: Loredana este consultant credite ROMCOM, absolventă a programului de Master MO (Managementul Organizației) din cadrul Universității din Oradea în 2006. Are o experiență de aproximativ 8 ani în sistemul bancar. S-a alăturat echipei ROMCOM în Octombrie 2014. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus