Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Noutăți: POR 2.1.A – microîntreprinderi

Mâine, 26 Mai 2016, de la ora 15:00, viceprim-ministrul Vasile Dîncu, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, va susține o conferință de presă pentru lansarea apelului de proiecte Regio (POR) 2.1.A – microîntreprinderi (Prioritatea de investiție 2.1.A din cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii Prioritatea de investiție 2.1 „Promovarea spiritului antreprenorial”).

Programul operational regional 2014-2020

Ghidul solicitantului, varianta finala?

Cel mai probabil, tot mâine, în preajma conferinței de presă va fi făcută disponibilă pentru public și varianta finală a ghidului solicitantului pentru acest apel de proiecte (până în prezent fiind disponibile doar două variante consultative, variante care au ridicat mai multe semne de întrebare în rândul potențialilor beneficiari) și probabil se va stabili și data de la care se vor putea depune proiectele.

Eligibilitate

Reamintim că prin acest program de finanțare sunt eligibile societățile comerciale care au încheiat cel puțin 1 an fiscal complet, au între 1 și 9 angajați și au un rezultat pozitiv al anului precedent sau cel puțin al activității operaționale.

Prin acest program de finanțare sunt eligibile proiectele care presupun investiții în mediul urban, în realizarea de construcții și/sau achiziția de utilaje, echipamente și dotări pentru activitatea pentru care se solicită finanțare.

Haideți să discutăm

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe detalii despre eligibilitatea pe acest program a unei activități economice, a unei societăți comerciale, pentru informații generale despre acest program de finanțare sau pentru informații despre alte programe de finanțare.

Tags:

Cristi Jugariu

Despre autor

Despre autor: Economist de formare, absolvent al Facultăţii de Management de la Universitatea Emanuel din Oradea, după o experiență de 8 ani în managementul producției în industria alimentară Cristi s-a alăturat echipei ROMCOM în anul 2010. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus