Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: Avem multe istorii de succes. Si afacerea ta poate fi printre ele. (48)

By on 26 May 2016 in Credite IMM

În decursul celor 25 de ani de activitate ROMCOM, multe afaceri pornite cu finanțare ROMCOM de oameni cu spirit întreprinzător s-au transformat în istorii de succes.

Istorii de succes crestere

Unele afaceri au rămas peste timp de dimensiuni mici, și totuși sunt un succes datorită marjelor mari de profit și a poziției bune pe o nișă de piață. Aici îi avem pe liber profesioniști (cabinete de expertiză contabilă, topografi, etc), cabinete medicale, saloane de înfrumusețare, comerț tradițional sau online și pe micii fermieri – pentru care afacerea asigură un nivel de trai confortabil și de multe ori se identifică cu un stil de viația.

Alte afaceri, în special din domeniul producției, cum sunt ARNOS (producător de paste făinoase), SMARTWARE (producător de software) sau ELECTRONIC INTERACTIV (producător de soluții de iluminat cu tehnologie led) au crescut semnificativ și din punct de vedere al cifrei de afaceri și numărului de anajați, și se impun ca jucători relevanți în sectoarele lor de activitate.

Fianțare pentru ideea ta

Poate că ești la început de drum cu afacerea ta, și, ca la orice început, ai speranțe și vise mari, ești plin de ambiție pozitivă și gata să dovedești că ai făcut bine că te-ai apucat de businessul tău. Multe afaceri bazate pe ambiție și idei bune mor însă din lipsă de finanțare. Asigură-te că ai finanțarea necesară pentru ca afacerea ta să meargă înainte și să devină un succes.

Ia legatura cu noi

Contactează-ne astăzi pentru a verifica dacă ești eligibil pentru a primi un credit pentru afacerea ta.

Tags:

Loredana Moraru

Despre autor

Despre autor: Loredana este consultant credite ROMCOM, absolventă a programului de Master MO (Managementul Organizației) din cadrul Universității din Oradea în 2006. Are o experiență de aproximativ 8 ani în sistemul bancar. S-a alăturat echipei ROMCOM în Octombrie 2014. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus